Gresskarcookies med ostekrem

/sponsorlinker

Heisann!

I går hadde jeg en real gresskarfest på kjøkkenet. Det var bare én oppskrift som dessverre ikke ble bra nok, men resten skal jeg selvfølgelig dele med dere. 

Det er onsdag aka lillelørdag, så derfor tenkte jeg at disse passet fint i dag:

IMG_0596

Gresskaret jeg bruker er av typen butternut squash, eller flaskehalsgresskar på godt norsk.

IMG_0560

Om du ikke har det tilgjengelig, kan du også bruke:

♥ søtpotet
♥ gulrot
gresskarpuré på boks

Gresskarcookies med ostekrem
Yields 5
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 egg
  2. 30 g sukrin gold
  3. 30 g havremel
  4. 30 g kokosmel
  5. 150 g gresskarpuré
  6. 0,3 dl ublandet fun-light saft (eller eplejuice)
  7. 1 ts kanel
  8. 1 ts kardemomme
  9. 1/2 ts malt nellik
Ostekrem
  1. 3 ss lett philadelphiaost
  2. 1 ss gresskarpuré
  3. 1 ss sukrinmelis
Instructions
  1. Pisk egg og sukrin gold til en luftig eggedosis. Tilsett tørrvarene og krydderet, pisk godt. La det stå og svelle et par minutter.
  2. Bland inn gresskarpuréen og eventuelt litt ublandet saft eller annen væske for å få en tykk røre. Den skal være såpass fast at du kan forme 10 flate, runde cookies på et bakepapir uten at de flyter utover. Bruk gjerne en skje dyppet i vann for å klemme de flate.
  3. Bak i ovnen på 190 grader i 10 min.
Notes
  1. Når de er avkjølte kan du røre sammen ostekremen og fordele en liten klatt mellom 2 stk cookies og klemme de sammen.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0588

Håper det smaker! 🙂

3 kommentarer til “Gresskarcookies med ostekrem

  1. Amalie

    Den nye headeren din med slides er veldig kul, men den bruker litt mye tid på å laste opp siden.. Litt frustrerende egentlig.. 😐 Veldig synd!

Det er stengt for kommentarer.