Varmende suppe

/sponsorlink

Hei dere!

Nå begynner det å bli ganske kaldt ute, og jeg synes faktisk det er litt godt. Jeg elsker skiftet mellom årstider, og synes hver og en av de har sin sjarm. Den vakreste av dem alle er høsten, så jeg ønsker den velkommen. De flotte fargene, den skarpe, friske luften, og ikke minst den varmende, gode maten. 

Søtpotetsuppe
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 400 g kokt og most søtpotet
 2. 3-4 dl vann
 3. 1 toppet ss buljongpulver
 4. 1/2 ts chili
 5. 1 ts karri
 6. 1/2 ts salt og pepper
 7. 1 ss gresk yoghurt like før servering
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
sotpotetsuppe
Foto hentet fra boken Kristines muskelmat

Ellers ble det en frisk start på dagen i dag. Det begynte å regne akkurat idet jeg og mini skulle trille til barnehagen, så da ble det på med caps (noe mini synes var veldig morsomt) og et åpent sinn. Svært ofte tar jeg meg i å sette opp uskrevne regler i forhold til når og hvordan ting skal skje, men det er ikke farlig å bli våt og når man allikevel skal svette – hvorfor ikke. 

IMG_1045-side

Løpejakke   //   Singlet   //   Tights

Vi triller til, og jeg jogger tilbake. Jeg er helt ferdig når jeg kommer hjem, til tross for at det bare er snakk om et par kilometer. Et stort forbedringspotensiale der altså, men løping er ikke min greie.

Nå fortsetter arbeidsdagen med mange spennende prosjekter som jeg håper dere vi like med tiden, ha en super mandag! ♥

5 kommentarer til “Varmende suppe

 1. Jules @ WolfItDown

  Mmm søtpotet suppe er digg! Iallefall med litt futt og chilli 😀 Ser nydelig ut, og du har så rett – det ble fort veldig guffent ute!
  Hørtes ut som om du hadde en frisk dag om ikke annet (det er det vi kalder det på vestlandet, det er ikke «»kaldt» eller «vått» bare meget friskt… :P) Håper du har hatt en finfin høstkveld 🙂 x

 2. Kristine

  @Jules @ WolfItDown: Det blir mindre futt og chili nå som mini skal smake på alt vi spiser, men helt enig – det kan man alltids lure inn senere :mrgreen:
  Friskt ja, det var det i dag og hehe. Håper du får en fin dag!

 3. Kristine

  @Hannah: Kok søtpoteten i biter til mør og mos med en stavmikser, ha resten av ingrediensene opp i kjelen og gi det hele et oppkok. Servér med gresk yoghurt 🙂

 4. Tilbaketråkk: Varmende suppe | Mat for muskler | webindex24.ch – News aus dem Web

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *