Vi leker ikke posh frokost liksom.
Lag den kvelden i forveien og nyt som frokost på en hvilken som helst dag.
Sitronpudding med müsli
Oppskrift sitronpudding: (1 porsjon)
2 beger (240 g) sitronyoghurt (jeg brukte Yoplait Double 0% protein plus)
4 gelatinplater
4 ss vann
Om du ønsker å bruke en annen type yoghurt, skyr eller kesam med litt søtning så kan du det.
♥ Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann. Visp væsken inn i yoghurten og hell i en passende form. Sett i kjøleskap en times tid.
Servér med hjemmelaget müsli, se oppskrift under.
Oppskrift müsli:
30g havregryn
30 g nøtter (1/3 mandler, 1/3 valnøtter, 1/3 hasselnøtter)
15 g sukrin gold
½ ts kanel
½ t kardemomme
en klype salt
Hakk nøttene og ha i en panne sammen med de andre ingrediensene, tørrstek til sukrin gold har smeltet og alt har fått en gyllen farge.
Det er godt med lune bær eller frukt til også – håper det smaker! 🙂
Når skal du få fikset søkefunksjon på appen din? Det er sterkt savnet på en ellers fabelaktig app 🙂
@Astrid: Det er dessverre store forsinkelser fra de som har utviklet appen, men det jobbes med saken. Hyggelig at du liker den 🙂