Sukkerfri eggedosis

/sponsorlink

Heisann!

I dag slår jeg et slag for en glemt dessert som var populær på 90-tallet;

IMG_0171

Sjokolade-eggedosis
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 egg
 2. 1 ss sukrin gold
 3. 2 ss sjokoladeprotein
Instructions
 1. Pisk eggene og søtning luftig, tilsett deretter proteinpulveret litt og litt slik at du bevarer moussekonsistensen.
Notes
 1. Mitt proteinpulver har i tillegg små sjokoladebiter, bonus! Vil du lage en vanlig eggedosis uten sjokolade så kan du fint det.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Håper det smaker, og ha en nydelig søndag! 🙂

8 kommentarer til “Sukkerfri eggedosis

 1. Hanne

  Åååå, nostalgi 😀
  Husker så godt at mamma «slengte sammen» litt kveldskos av egg + 1 skje med sukker..men klart, den eggedosisen man får når man lager kake med MASSE sukker smakte jo myyyye bedre 😛 😉

  Så mye kjekt du har funnet til mini! Sånt synes selv jeg som ikke har barn at er morsomt, det finnes jo så mye stilig 😀 Med tanke på lus, så finnes det en forebyggende spray på apoteket også. Skaper ikke resistens, og er ikke skadelig for barna heller. Veldig kjekt! i barnehager og på skoler når det først er «utbrudd».

  Håper du har hatt en flott helg!

 2. Kristine

  @Hanne: Jeg ELSKET eggedosis :mrgreen: 😉
  Spray visste jeg ikke om, smart! Må jo prøve å forebygge det man kan 🙂
  Håper du har en fin-fin mandag!

 3. Live

  Vispet du på full guffe når du tok oppi proteinpulveret? Hadde en fin eggedosis, men når jeg tok oppi proteinpulveret ble det bare suppe igjen…

 4. sonja

  På denne oppskrifta fant jeg en lagreknapp, og når jeg trykte den kom jeg inn på nettsiden yumprint…der jeg ordnet meg en kokebok…..de var kjekt og enkelt tenkte jeg. Men nå finner jeg ikkecen slik lagreknapp på oppskriftene dine….hva kommer det av? Tenkte også å lagre fra andre nettsider, men fant ikke noen lagreknapp på oppskriftenecder heller.

 5. sonja

  Når æ kike jænnom oppskrefen din no så e de shareknapp te pint,fb…….men ikke te yumprint. Stæmme de?

 6. Kristine

  @sonja: Jeg har hatt litt problemer med å legge inn oppskrifter i plug-in systemet deres, så det kan være derfor du har hatt problemer. Jeg tror det skal funke nå?

Det er stengt for kommentarer.