Lørdagssnacks i Tassen-skåler

/reklame

God dag i stuen!

Da jeg fikk muligheten til å velge noen produkter fra coolstuff så var det ikke bare viktig for meg at jeg likte det, men også at det var til noe nytte for dere. Valget falt derfor på Tassen-skålene, mikropopper, og urteoppbevaring.

Før jeg kom frem til dette, ble jeg sittende lenge og titte på alt – og til tider humre for meg selv over noen av produktene. Har dere vært inne på siden og sett? Anbefaler selvfølgelig kategorien mat og drikke.

Tassen-skåler:

IMG_0119

Disse er så utrolig søte! Jeg har ønsket meg dem lenge. De finnes i 6 forskjellige følelser; Glisende, kyssende, lykkelig, forelsket, lei seg og gal.
Du finner de her.

Mikropopper:

IMG_0093

Denne likte jeg! Sleng oppi maisfrø, sett på lokket, og etter 3 minutter i mikroen er det klart. Da kan du selv velge om du kun vil ha salt over, litt smør, annet krydder, sirup e.l.
Du finner den her.

Urteoppbevaring:

IMG_0111

Mine urter, uansett hvor mye jeg prøver å vanne og pleie, dør etter få dager – eventuelt får en gjeng med små fluer rundt seg. Klipp og skyll urtene, putt de inni beholderen og fyll på vann.
Du finner den her.

IMG_0129

Her ser dere skålene «Gal» med popcorn, «Forelsket» med sukkerfri sjokolade og «Kyssende» med proteinchips.

Håper dere får en god lørdag! 🙂

5 kommentarer til “Lørdagssnacks i Tassen-skåler

Det er stengt for kommentarer.