Nytt opplag av Sunnere og sterkere

Da er enda et opplag bestilt av den 2. boken min «Sunnere & sterkere med proteinrik mat«!

Jeg er så stolt og samtidig så ydmyk, en utrolig god følelse at så mange setter pris på det jeg gjør. Tusen takk til alle som har bøkene mine.

Som forfatter får jeg noen frieksemplarer, og de vil jeg gjerne gi bort til dere.

B39R4180liten-side

Legg igjen en kommentar om hvorfor du bør vinne, og husk navn og mailadresse 🙂

Deler en nydelig suppe med dere om litt!

63 kommentarer til “Nytt opplag av Sunnere og sterkere

 1. Kristine Elvrum

  Hei og gratulerer!
  Jeg har endelig etter snart 30 år funnet ut hvordan jeg skal spise sunt og godt! Og du har vært en av de som har bistått med kunnskap og inspirasjon, slik at jeg kan få en bedre hverdag og ha det bedre med meg selv!
  Lykke til videre!

 2. Elisabet gausvik

  Gratulerer så mye:-) jeg har allerede den første boka di og har prøvd alle oppskriftene dine. Den har gitt meg så mye inspirasjon og motivasjon til ikke bare å gå ned i vekt, men lysten på å bli sterkere og gleden av å lage mat og spise sunnere uten at jeg trenger gi slipp på søtsaker. Utrolig gode oppskrifter og de blir hyppig brukt:-) hadde Vært supergøy å få teste ut enda flere av dine gode oppskrifter fra den andre boka 🙂 keep up the good wok 😀

 3. vanja

  Eg vil gjerne vinne! Eg synst du er veldig inspirerande på matfronten og treningsfronten og har følgt deg jevnlig etter eg begynnte å trene og tenke på mat sånn skikkelig. Det gir meg glede å tenke over kva maten inneheld og at det er bra for helse og at det gir fordela for trening også.

  vanna_sunna93@hotmail.com

 4. Line Høyem

  Åååh! Jeg har så lyst på den boken! Jeg har den første boken din og den har hjulpet mye til å få til å spise igjen! Jeg har slitt med en spiseforstyrrelse i snart 6 år nå, og hver dag er en kamp, men den første boken din har som sagt hjulpet meg mye på veien mot et liv uten monsteret i hodet. Å vinne denne boken hadde vært helt supert og vil kunne gi meg ny motivasjon til å fortsette kampen mot et liv. Jeg elsker oppskriftene dine, de gjør mat mindre skummelt.

 5. Pantora

  Etter mange år som spiseforstyrret, fastlåst i frykt og strenge regler, har bloggen din og oppskriftene dine gjort meg nysgjerrig på mat og gitt meg et ønske om å forsøke nye ting! Jeg hadde blitt så utrolig glad for å få boka di!

 6. Gry næss

  det var DU som inspirerte meg til sunn matlaging for mange år siden. Nå har jeg helt mistet piffen, og trenger desperat å få den tilbake igjen. Å spise en pakke skinke og speltlomper er meget kjedelig! Håper jeg vinner boka!

 7. Fritt

  Hei!

  Er en 19 år gammel student, i starten av borteboerlivet gikk det mye i pasta og andre enkle retter. Så fant jeg bloggen din, og ble innspirert. Nå er matlaging morsomt, og maten du viser frem er både enkel å lage, tar vare på musklene og ikke minst utrolig delikat. Både meg og han jeg bor sammen med hadde satt utrolig pris på å hatt et eksemplar av boken din på kjøkkenet.

 8. Susann Zana

  Jeg ønsker så veldig å vinne boken din fordi jeg baker ca 3-4 dager i uken, og alt jeg baker er fra DIN blogg! Jeg lager også mye av maten og syns den er så innmari god! Maten og baksten din inspirerer meg og jeg har en større matglede enn jeg noen gang har hatt! Hadde vært så innmari gøy å ha boken din på bakebenken min!!! Jeg har også hatt en stor vektreduksjon, 20 kg på 4-5 mnd og hver dag trenger jeg ny inspirasjon til å lage sunn og proteinrik mat for å holde vekta!

  KRYSSER FINGRENE!!!

 9. Elin

  Hei
  Jeg elsker bloggen din og er fast innomhver dag. Du er utrolig motiverende som kokk, mamma, treningsentusiast og generelt som menneske. Jeg ønsker meg veldig boken din, men hvis jeg vinner skal jeg gi den i gave til en jeg er veldig glad i, som sliter med å ha gått opp i vekt og som trenger inspirasjon på sunn, god og enkel mat i hverdagen.

 10. Celia Grimsgaard og Ken Ove Ferbu

  Hei,

  Celia og jeg kaller oss for team K&C. Vi har blitt veldig flinke på kjøkkenet og lager en del mat sammen i forbindelse med trening. Vi motiverer hverandre og du er en stor inspirasjon for oss. Når vi ikke lager mat hentet fra kriweb, så ender det alltid med at vi går inn på nettsiden din for å finne sunne alternativer.

  Det å vinne en bok hadde gjort det mer personlig å lage maten sammen på kjøkkenet.

 11. Oda Nesje

  Denne boken hadde vært perfekt nå når jeg snart skal flytte hjemmefra og må begynne å lage mat selv. Dette fordi jeg er veldig bekymret for å ta «enkle og raske» valg, som da gjerne blir usunne. Og i tillegg synes jeg at det blir litt vanskelig å finne motivasjon til mat i hverdagen, når jeg i tillegg har studier å tenke på. Så denne boken hadde hjulpet meg mye!

 12. Vilde Aanesland Jørgensen

  Hei, og grattulerer så mye!

  Jeg startet å studere nå i høst, og er derfor ny på matlagingsfronten. Jeg er utrolig glad i å lage sunn og proteinrik mat, men kjenner at jeg trenger litt (mye) inspirasjon, da det ofte blir de samme oppskriftene. Ellers er det jo også kjent at vi studenter ikke har så altfor god råd, og jeg ville derfor vært utrolig takknemlig for en slik gave!

  Mvh Vilde

Det er stengt for kommentarer.