Bacon, svin og eple

Hei!

Her har dere dagens deilige middagstips;

IMG_0021

Baconsurret svinefilet med eplekompott
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g svin
  2. 5-6 baconskiver
  3. 1 eple
  4. 1 paprika
  5. 1 aubergine
  6. 1/2 løk
  7. 2 ss smør
  8. salt & pepper
  9. basilikumblader
Instructions
  1. Surr baconskiver rundt svinefileten og inn i ovnen på 180 grader i 18-20 min. De siste par minuttene kan du sette på grillfunksjonen så baconet blir sprøtt.
  2. Skjær aubergine, paprika, løk og eple i ca like store biter og surr i en panne i litt smør på middels varme til auberginen er gjennomstekt/brun. Smak til med salt og pepper.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0018

Kompotten passer fint til fugl og fisk også.

Håper det smaker! 🙂

2 kommentarer til “Bacon, svin og eple

  1. Malene

    Hei!
    Jeg lurte på om du husker et pepperkakekrydder som kunne kjøpes på iHerb? Jeg har lett litt rundt men finner det ikke noe sted! Er det bare jeg som husker feil, eller vet du om det finnes 🙂

Det er stengt for kommentarer.