Sukkerfri marshmallows

/inneholder sponsorlinker

Hei dere!

Endelig fredag og i dag har jeg disse sukkerfrie godbitene til dere;

IMG_9495

Rosa marshmallows
Yields 50
Write a review
Print
Ingredients
 1. 25 g gelatinpulver
 2. 200 g fibersirup
 3. 200 g vann
 4. 10 dråper stevia bærsmak (eller vanilje)
 5. Sukrinmelis som strø
 6. Rød konditorfarge (valgfritt)
Instructions
 1. Legg gelatinpulver i bløt i litt vann. Ha fibersirup, vann og stevia i en kjele. Tilsett det bløte gelatinpulveret og la det smelte helt i den varme sirupblandingen.
 2. Ha alt over i en kjøkkenmaskin (med lokk i tilfelle det spruter i starten) og la den gå i et kvarters tid til du har fått en hvit og luftig blanding. Hell i en firkantet form med plastfolie nedi, sett kjølig et par timer. Skjær i passende biter og vend i sukrinmelis.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9498

Det blir 335 kcal i hele oppskriften, og 6-7 kcal per stk.

Disse kan du for øvrig smaksette og eventuelt farge akkurat slik du måtte ønske.

Håper dere får en fin fredag! ♥

21 kommentarer til “Sukkerfri marshmallows

 1. Hege

  Oi, oi, OI – dette så godt ut! Gleder meg til å prøve!

  Litt off topic, men har du noen suksessfull oppskrift på marengs laget med kunstig søtning? Tenkte å lage pavlova kake, men ikke så keen på alt sukkeret i bunnen – noen forslag?

  God fredag! h

 2. Positivt For Deg

  Ååååh du altså <3 ! Igjen- I´m getting inspired ! Så da blir plutselig lørdagen (altså, i morgen) enda bedre, for da skal jeg ta frem godsakene og teste oppskriften din ! Ønsker deg og dine en fantastisk helg Kristine !
  Jiiiipiiiiii !!!

 3. Kristine

  @Hege: Nei, jeg er faktisk ikke så fan av pavlova. Jeg har riktignok prøvd med sukrinprodukter, men den blir jo ikke seig – så med andre ord ikke spesielt godt. Kanskje det funker med fibersirup i? 🙂

  @Positivt For Deg: ♥ Håper du får en super lørdag – her skal vi feire 1-åringen :mrgreen:

 4. Annette

  Så dette innlegget i går og gledet meg stort til å teste i dag! Har alltid vært en sucker for marshmellows! 🙂 Men nå tror jeg at jeg trenger litt assistanse her.. Du skjønner det, at min masse blir særdeles lite fluffy etter pisk, og mer som en skikkelig seig og klissete klump! :O Har du noen tips? Jeg brukte beef gelantin, men skulle ikke tro det hadde noe å si. Det er som om at den blir for seig/klissete når den avkjøles under pisking.. Hjeeeeeelp!

 5. TonjeMaa

  Står i kjøleskapet nå. Veldig spent på resultatet 🙂 noen tips til hvordan de bør oppbevares og holdbarhet?
  Håper helgen din er super! <3

 6. Kristine

  @Annette: Det kan faktisk ha noe med gelatinen å gjøre :/ Det gjør ikke noe om den er litt seig da, så lenge den stivner – gjorde den det?

  @TonjeMaa: Jeg hadde dem i kjøleskapet i en tett beholder til de ble spist opp (2-3 dager) 🙂

 7. Ina

  Hei!
  Dette hørtes sykt godt ut. Jeg har ikke steviadråper. Tror du jeg kan bruke Fun Light i stedet for å få smak? At eg bytter ut vannet med utblandet saft?

 8. Tina

  Ganske enkel og grei oppskrift å følge. Men mine blir liksom litt våte. Sukrinmelisen smelter,og blir ikke tørr slik som din på bilde Hva skjer?

 9. Tina

  Hmmm, de er ikke så våte før de strøes. Akkurat som det er melisen som smelter på selve greien. Smaken var jo nydelig da, men litt ekkelt når de er våte

 10. Kristine

  Hei! Disse ble spist ganske fort her hjemme, men jeg tipper de holder seg 3-4 dager kjølig. Jeg har aldri testet å fryse dem 🙂

 11. madelaine

  Hvor får du kjøpte stevia med bærsmak? ingen av helsekost butikkene jeg har vært i har det, og finner heller ingen steder på nett. 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *