Kyllingform

Hei og hopp!

Plutselig var høsten her! September, og så svosj – bort med sola og frem med regnet.

Her er en varmende, enkel og veldig god middag til dere;

IMG_0006

Kyllingform
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 kyllingfileter
  2. 1 pose frossen brokkoli(topper)
  3. 4-5 cherrytomater
  4. 2 aromasopp
  5. 1 boks kokosmelk
  6. en neve revet gulost
  7. salt og pepper
Instructions
  1. Skjær kyllingfileter i mindre biter og legg i en ildfast form.
  2. Skjær aromasopp (husk å bruke et annet skjærebrett) i mindre biter og fordel over kyllingen sammen med brokkoli og cherrytomater.
  3. Hell kokosmelk over og topp med revet gulost. Inn i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Og så litt frisk og god snacks før sesongen for disse godbitene er over;

IMG_0075

Blåbær, pink lady eple, vannmelon og bringebær.

Håper dere får en fin dag!

7 kommentarer til “Kyllingform

  1. Ramona

    Lagde denne igår, men synes den ble litt «suppete» pga en hel boks kokosmelk… Eller kanskje du har små bokser?

  2. Kristine

    @Ramona: Nei, jeg bruker en stor boks. Den «suppen» er kokosvann som skiller seg ut og vil nok komme uansett dessverre, ønsker du ikke det så kan du la kokosmelken stå kjølig og kun bruke kokoskremen (den hvite, faste delen) 🙂

  3. ~Lin

    hei denne ser utrolig god ut,men eg kan ikkje spise kokos rett og slett fordi eg brekker meg
    Kann eg bruke kremfløte istedet? event blande i litt vann? Eg tåler ikkje melk,men fløte kan eg bruke ordentlig kremfløte altså -da har eg ikkje reaksjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *