Kremet karbonadedeig med friskt grønt

Hei!

Hjemme med febersykt barn er ikke bare bare. Stakkars mini.. sulten, men vil ikke spise (annet enn kjeks), trøtt, men vil ikke sove (bare kose på fanget). Det er tydelig at det verker i alle ledd, for han er stiv og skrøpelig når han går, og selv det å sette seg ned gjør vondt. 

Nuvel.. jeg stikker bare snuten innom for å gi dere et veldig enkelt, men smakfullt middagstips;

IMG_9921

Kremet karbonadedeig med frisk grønt
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g karbonadedeig
  2. 1/2 boks philadelphiaost
  3. 1/2 søtpaprika
  4. 1/2 agurk
  5. 6-8 cherrytomater
  6. 1 reddik
  7. ketchup og grov sennep
  8. salt og pepper
Instructions
  1. Stek karbonadedeig med litt salt og pepper, rør inn philadelphiaost til slutt.
  2. Skjær opp friske grønnsaker og ha ketchup og sennep til.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
.IMG_9899

Mini har ikke matlyst om dagen, så jeg prøver å spare på det meste jeg åpner som han ikke vil ha. Smoothies er fine sånt sett, enten drikker jeg de selv, eller så har jeg dem i fryseren i tjue minutter og får slush/sorbet.

IMG_9981
Rett fra fryseren.

Nå skal jeg gå og kose på sjuklingen min igjen – ha en fortsatt fin søndag ♥

3 kommentarer til “Kremet karbonadedeig med friskt grønt

Det er stengt for kommentarer.