Svinaktig godt

Hei!

Her kommer dagens middagstips – en rask, enkel og sunn middag på 10 minutter!

IMG_9931

Smørstekt svin med eple og brokkoli
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 500 g ytrefilet av svin
 2. 1 ss smør
 3. 1 ss soyasaus
 4. 1 rødt eple
 5. 1 brokkoli
 6. en klype pepper
Instructions
 1. Skjær svinefilet og brokkoli i mindre biter og stek i litt smør og soyasaus. Tilsett epler i skiver helt til slutt og la de bli varme. Soyasausen gir en fin saltsmak, smak gjerne til med litt pepper.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Ønsker du noe tilbehør, så kan jeg anbefale en eller begge av disse dip´ene:

Dip 2 – avokadokrem:
1 avokado
1 stor ss mager kesam/kvarg
en skvis lime
en klype salt

IMG_8467

Dip 1 – hjemmelaget dressing:
3 ss mager kesam/kvarg
1 ss ketchup
1 ts tørket dill
salt og pepper

IMG_9934

Velbekomme! 🙂

2 kommentarer til “Svinaktig godt

 1. Stine

  Hei:) jeg prøvde sjokolade og kokosmoussen i går og den var nydeli:) brukte regina bakekakao, og er det innafor? Brukte bare 15g:) jeg har boka di sunnere og sterkere m proteinrik mat fra 2014 stående på kjøkkenbenken. Dette for å motovere meg til å holde en sunn livstil. Du er motiverende og virker som en tvers igjennom go person. Veldi fint å lese om det å være mamma og den lille gutten din:) Liker tekstene i boka godt:) mye bra du skriver. Jeg har prøvd mange av oppskriftene både tilslørte treningspiker, banan softis, enchiladas, kjøttkaker, pestokylling, bønnegryte, kyllingbryst m waldorfsalat og pannekakene. Likte spesielt godt svin tandori og proteinbarene:) gleder meg til å prøve enda flere oppskrifter:) fortsett det flotte arbeidet du gjør:)

 2. Kristine

  @Stine: Hei! Bakekakao er helt innafor 🙂
  Dette var veldig hyggelig å lese, tusen takk ♥ Håper du får en super dag videre!

Det er stengt for kommentarer.