Quesadilla med kylling

Hei!

Da var vi kommet ved veis ende av uka – tiden går fort når man har mye å gjøre. Jeg er inne i en slik periode nå, men det er heldigvis positiv stress og noe matnyttig (haha) som kommer ut av det hele.

Her har jeg en deilig lunsj til dere – lager du en litt større porsjon kan du fint spise det som middag også.

IMG_9950

Quesadilla med kyllling
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 lomper
  2. 1 kyllingfilet
  3. 1 ts tacokrydder
  4. 5 mozzarellakuler (eller annen ost)
  5. 2 ts ketchup u/sukker
  6. 2 ts philadelphiaost
Instructions
  1. Smør philadelphiaost på den ene lompen og ketchup på den andre (den du skal legge på toppen).
  2. Stek kyllingfilet i ovnen på 180 grader i 20 minutter med litt tacokrydder (eventuelt stek i en panne).
  3. Riv kylling i mindre biter og legg på lompen med philadelphiaost, fordel mozzarellakulene over og legg på den andre lompen som et lokk.
  4. Tørrstek quesadillaen i en panne, 2-3 minutter på hver side på middels varme til osten er smeltet og lompen har fått en stekeskorpe. Skjær i fire kakestykker.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Ønsker du å bruke vanlig tortillas kan du selvfølgelig det, men lomper gjør virkelig nytten her synes jeg.

IMG_9958

Velger du dette til middag så kan du gjerne ha full versjon med guacamole, salsa og kesam til. Som en liten lunsj var dette helt perfekt.

Håper dere får en fin søndag! 🙂

5 kommentarer til “Quesadilla med kylling

  1. Martine

    Du lager så mye godt, inspirerende å følge deg 🙂
    Jeg har nå blitt student og synes matboksen har blitt litt vanskelig. Har du noen tips til sunn og god matpakke som holder seg 5-6 timer i romtemp.? 🙂

  2. Lill Veronika Pedersen

    Har handledag hver fredag, å setter opp ukes menyer. Denne uka er alle middagene hentet fra app’n din, å gleder meg masse til middagen hver dag. Så tusen takk for gode oppskrifter og inspirasjon til både sunn mat og trening

  3. Kristine

    @Martine: Ja, jeg synes lomper er helt genialt! Enten med eggesalat, tunfisksalat, ost og skinke, røkelaks og philadelphiaost osv. 🙂

    @Lill Veronika Pedersen: Oi, så hyggelig! Akkurat det jeg ville at appen skulle brukes til – så bra da! :mrgreen:

    @Linda M: Helt vanlige – jeg bruker de billigste jeg finner. Det er ikke så stor forskjell på hvetemel og speltmel i min verden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *