Sukkerfri sjokolademousse

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Se hva jeg har til dere i dag!

IMG_99202

Mmmmm!

Sjokoladekokosmousse
Porsjoner : 2
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 3 egg
  2. 3 gelatinplater
  3. 3 ss vann
  4. 1 boks (iskald) kokosmelk *
  5. 35 g kakaopulver
  6. 3-4 ss sukrinmelis
  7. 2 biter sukkerfri sjokolade (til pynt)
Fremgangsmåte
  1. Legg gelatinplatene til bløt i kaldt vann.
  2. Skill eggene og stivpisk eggehvitene helt stive. Ha eggeplommene i en annen bolle og pisk sammen med den stive delen av kokosmelken, kakaopulver og sukrinmelis.
  3. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt i en kjele sammen med litt vann, la det avkjøle et par minutter før du heller i en tynn stråle over i kokos- og sjokoladeblandingen mens vispen går.
  4. Vend forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene helt til slutt og fordel i passende glass eller boller. Sett kjølig i et par timer.
Notater
  1. * du kan også bruke tyrkisk yoghurt, kvarg eller lignende med tykk konsistens
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_99282

Håper det smaker – ha en strålende helg videre!

IMG_9811-side

Du finner alt jeg har på meg + flere tøffe nyheter fra Reebok HER.

🙂

10 tanker om “Sukkerfri sjokolademousse

  1. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Marthe: Du må nesten bruke fullfett for å få den kokoskremen du skal bruke 🙂 Ellers kan du også bruke andre litt fete meieriprodukter som tyrkisk yoghurt, kesam o.l.

  2. Tilbaketråkk: Sjokolademousse og tjuvstart | Mat for muskler

  3. avatarKristine

    Hei!
    Hvilket merke i kokosmelk bruker du? Har opplevd med to ulike merker at melken ikke skiller seg og blir stiv. (Ikke brukt light)

  4. avatarSiri

    Hei! Denne så kjempegod ut! Skal prøves 🙂 Men går det an å bruke gresk yoghurt istedenfor kokosmelk?

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    Siri: Hei! Ja, men du vil få en litt annen syrlig smak på den. Da vil du også måtte justere litt på oppskriften i og med at konsistensen er tykkere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *