/inneholder sponsorlinker
Hei!
Se hva jeg har til dere i dag!
Mmmmm!

Sjokoladekokosmousse
2015-08-22 07:12:28

Serves 2
Ingredients
- 3 egg
- 3 gelatinplater
- 3 ss vann
- 1 boks (iskald) kokosmelk *
- 35 g kakaopulver
- 3-4 ss sukrinmelis
- 2 biter sukkerfri sjokolade (til pynt)
Instructions
- Legg gelatinplatene til bløt i kaldt vann.
- Skill eggene og stivpisk eggehvitene helt stive. Ha eggeplommene i en annen bolle og pisk sammen med den stive delen av kokosmelken, kakaopulver og sukrinmelis.
- Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt i en kjele sammen med litt vann, la det avkjøle et par minutter før du heller i en tynn stråle over i kokos- og sjokoladeblandingen mens vispen går.
- Vend forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene helt til slutt og fordel i passende glass eller boller. Sett kjølig i et par timer.
Notes
- * du kan også bruke tyrkisk yoghurt, kvarg eller lignende med tykk konsistens
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker – ha en strålende helg videre!
Du finner alt jeg har på meg + flere tøffe nyheter fra Reebok HER.
🙂
Så deilig! Bør jeg bruke fullfett kokosmelk eller lett? 🙂
@Marthe: Du må nesten bruke fullfett for å få den kokoskremen du skal bruke 🙂 Ellers kan du også bruke andre litt fete meieriprodukter som tyrkisk yoghurt, kesam o.l.
Ser godt ut! Ca hvor mye feks kesam skal man bruke hvis man bytter ut kokosmelken?
Dette skal jeg lage i dag!! Spent på resultatet 😀 Elsker ryggen din – drømmerygg.
@Benedikte: Prøv 150 – 200 g 🙂
@Terese Hagen: Håper det smakte!
Takk ♥
Tilbaketråkk: Sjokolademousse og tjuvstart | Mat for muskler
Hei!
Hvilket merke i kokosmelk bruker du? Har opplevd med to ulike merker at melken ikke skiller seg og blir stiv. (Ikke brukt light)
@Kristine: Jeg bruker den fra Eldorado 🙂
Hei! Denne så kjempegod ut! Skal prøves 🙂 Men går det an å bruke gresk yoghurt istedenfor kokosmelk?
Siri: Hei! Ja, men du vil få en litt annen syrlig smak på den. Da vil du også måtte justere litt på oppskriften i og med at konsistensen er tykkere 🙂