Saftig og digg kjøttrull

Hei og hopp!

Det er fredag og straks helg!

Her har dere dagens middagstips;

IMG_9922

Kjøttrull
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g karbonadedeig
  2. 2 ss philadelphiaost
  3. 2 ss ketchup u/sukker
  4. 2 ts sennep
  5. 3 skiver cheddarost (eller annen smakfull ost)
  6. 1 skive løk
  7. 1/3 paprika
Instructions
  1. Klem karbonadedeig utover et bakepapir til en rektangulær form. Smør over philadelphiaost, ketchup og sennep. Finhakk løk og paprika og strø over, avslutt med osteskiver.
  2. Rull kjøttrullen sammen, bruk bakepapiret til hjelp om det er klissete, og legg i en ildfast form. Bak i ovnen på 180 grader i 30-35 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Som tilbehør valgte jeg salat, cherrytomater, agurk, paprika og reddik. Det er en fin måte å bruke opp rester og rydde litt i kjøleskapet.

IMG_9926

Tips: Det renner alltid litt ost ut av kjøttrullen etter endt steketid, husk å helle dette over som en saus – ingenting må gå til spille.

Håper dere får en fin helg! 🙂

2 kommentarer til “Saftig og digg kjøttrull

  1. Anja

    Denne kjøttrullen er en stor slager hjemme hos oss! Samboeren påstår det er det beste han vet :mrgreen:

    Jeg pleier å fylle den med det jeg har tilgjengelig. Spinat, fetaost, tomat, kremost, gulost. Muligheten er mange. Som tilbehør har jeg hatt alt fra potetmos til salat, til ulike dressinger laget av feks kesam, krydder og ketchup, til guacamole. Alt er godt!

    Nå har jeg lastet ned appen din og, så nå er oppskriftene dine alltid med meg.

    Ha ei fin helg, Kristine!

  2. Kristine

    @Anja: Så hyggelig å høre! Det er skikkelig «mannemiddag» ja :mrgreen: Og den kan fylles med alt man måtte ønske ja, genialt!
    Så hyggelig å høre, takk!
    God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *