Jeg har en app!

Det var noen som spurte meg i fjor om jeg hadde en app.

En app? Hva skal jeg med det?

1024 (1)

Men, det plantet et lite frø og jo mer jeg tenkte på det, dess smartere virket det. Jeg blogger jo i all hovedsak om mat, og hvorfor ikke samle alle oppskriftene strukturert sammen på et sted. 

Som sagt, så gjort, og her er den endelig;

IMG_0672

Bloggen vil alltid handle om mat, trening, livsstil + litt mini og Todd, men for de som kun ønsker matinspo og oppskrifter er appen helt genial.

Velg kategori, og trykk deretter på rundingen til venstre for overskriften for å komme inn på den matretten du ønsker.

IMG_0703

Inne i selve oppskriften kan du overføre ingrediensene til «legg i handleliste», som du igjen kan ha med når du handler i butikken – denne (handlekurven) fungerer nemlig offline så du trenger ikke internett.
Eller du kan lagre den som en favoritt (hjertet).

IMG_0704

Etterhvert som du finner det du trenger, sveiper du til høyre slik at du stryker over det du har funnet.

IMG_0705

Appen inneholder over 500 sunne oppskrifter, og er selvfølgelig helt gratis.

Du finner den ved å søke på kriweb i App-store. Den vil også finnes på Google Play om kort tid.

Håper dere liker den! ♥

28 kommentarer til “Jeg har en app!

 1. Amalie

  Yay!!! Dritbra 😀 Den kommer til å brukes ofte! Om ikke daglig… hehe 😉
  Kan du legge til en link til appen? Fant ikke appen i app store’n.

 2. Stine

  Nå ble jeg superglad! Har alle tre bøkene dine, og bruker både dem og bloggen din flittig til å finne oppskrifter, men med en app blir det jo enda enklere:) Tusen takk for inspirasjon til både trening og sunt kosthold! Stine.

 3. Anette

  Grattis med app! Akkurat kjøpt ein av bøkene dine, og handla inn frå funksjonell mat. Klar for ein sunnare haust Kjem app’en på Windows mobil også?

 4. Marita

  Fantastisk bra app!! Gratulerer!:):) Kommer til å bruke denne myyyye:D eneste jeg kunne ønsket meg som vegetarianer var at det var en egen fane under kategorier! Du har så mange fantastisk gode oppskrifter som jeg bruker mye, å da hadde det vært litt raskere å finne de i stede for å bla igjennom middags fanen:)

 5. Kjersti

  Tusen takk for en veldig fin app! Men er jeg blind – eller er det ikke noe søkefelt? Akkurat det skulle jeg gjerne hatt, senest i går da jeg skulle ha oppskriften på den fantastiske nøttekaramellkaka di!

 6. Kristine

  @Marita: Tusen takk, hyggelig å høre! Så fint med tilbakemeldinger, jeg som kjører kjøttfri mandag bør absolutt ha en vegetarisk kategori – skal se på saken 🙂

  @Kjersti: Ah! Nei, ikke noe søkefelt. Fant du kaken til slutt? Enig at det er kjedelig å bla seg igjennom mange om man vet hva man vil ha, skal ta det videre :mrgreen:

 7. Kjersti

  @Kristine:

  Ja – fant kaken, men det ble jo til at jeg heller gikk inn i vanlig nettleser og googlet den opp. Så veldig gjerne søkefelt i neste oppdatering. Ellers er den superfin!

 8. Agnethe

  Heia! Jeg satt akkurat å tenkte «årh, jeg skulle ønske du hadde en app…» Jeg leser bloggen din så å si hver dag om ikke flere ganger til dagen.. Men tydeligvis har jeg ikke sett dette innlegget før nå. Men tusen takk for all inspirasjon, du er god 🙂

 9. Hege

  Hei 🙂
  Gratulerer med app 😀
  Har den kommet på Google play enda?
  Jeg finner den desverre ikke 🙁

  Jeg har alle bøkene dine og jeg digger de!:-D
  Men savner appen 🙂

 10. Kristine

  @Hege: Hei! Tusen takk!
  Jeg er utrolig lei meg for det, men de som har utviklet appen er dessverre veldig trege 🙁 Jeg pusher på og har satt en tidsfrist på at ting skal være på plass og i orden innen 1.oktober. Takk for tålmodigheten din ♥

 11. Jorunn

  Hei, har bøkene dine og er så fornøyd ?? kjempe bra✌ hadde appen din før, men finner den ikke på google play, er den ikke lagt ut ?

 12. Kristine

  Jorunn: Hei! Så hyggelig å høre, takk! Appen er dessverre ikke i drift lenger :/
  God sommer!

Det er stengt for kommentarer.