Hei dere!
Her er dagens deilige middagstips;

Kremet kylling med kokos og søtpotet
2015-08-12 20:09:22

Serves 3
Ingredients
- 4 kyllingfileter
- 1 stor søtpotet
- 1 ss smør
- 1 brokkoli
- 1 boks kokosmelk
- karri, paprikapulver, cummin, salt, pepper, chili
Instructions
- Skrell søtpotet, skjær i mindre biter og kok til mør. Mos sammen med litt smør.
- Legg kyllingfileter i en ildfast form med krydder og kokosmelk over. Bak i ovnen på 200 grader i 18-20 min.
- Kok brokkoli til mør, kun 3-4 minutter.
Notes
- Jeg tok vekk litt av kyllingen til mini og krydret den kun med litt karri og paprikapulver.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Ellers blir min kjære lille pusekatt Todd 9 år i dag!
Tenk så mye vi har opplevd sammen du og jeg ♥ du skal få ekstra mye kos og oppmerksomhet fra meg og lillebror i dag.
Hei. Høres ut som en nydelig rett 🙂 Bruker du vanlig kokosmelk (fullfettet) eller light i denne retten?
Mvh Hilde
@Hilde: Veldig godt! Jeg bruker fullfett siden kylling er så magert 🙂
Takk for tips! Disse barna og fasene sine.. det går seg til 🙂 Tidligere ble jeg stressa når min datter nektet å spise og bare ville ha melk, men etter å ha opplevd det noen ganger nå vet jeg at det ikke tar så altfor mange dagene før det går seg til igjen.
Hei virker som en god og enkel rett,men steker du ikke kyllingen lengre enn 18-20 min i 200gr.Blir den gjennomstekt da?
@Hilde: Han har litt å gå på så jeg stresser ikke (ennå)
Men det er jo litt trist at han ikke vil spise noe da. Det går seg til som du sier
@may bente: Min blir alltid ferdig etter 20 minutter, og deler jeg den i 2 tar det ca 18 minutter 🙂
Denne skal jeg prøve. Så kjempe god ut. Når du sier 1 boks kokosmelk. Er det den lille eller den store på 4 dl du bruker da? 🙂
@Ane: Ja, denne må du prøve! Jeg bruker den store (den er billigere der jeg handler) 🙂
Det skal jeg prøve:)
Lager det i dag! Håper det er godt:)
Denne så god ut, men ift mini tok du da kylling, kokosmelk, karri og paprika inn i ovnen?