Spice it up

Hei!

Det er full rulle med mini – som for øvrig er 11 måneder i dag (hurra) – så jobb og blogg kommer litt lenger ned på lista om dagen. Men, jeg prøver så godt jeg kan og det er mye jeg gleder meg til å dele med dere utover høsten.

Her har dere dagens middagstips;

Krydret svinesalat
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g svinefilet
  2. 2 ts chilipulver
  3. 4 ss tacokrydder
  4. 1 avokado
  5. 4-5 ss gresk yoghurt
  6. 1/3 salathode
  7. 1/3 agurk
  8. 5-6 tomater (jeg valgte i ulike farger)
  9. 1/3 purreløk
  10. 1/2 boks mais
Instructions
  1. Skjær svin i strimler og stek sammen med krydder og chili til gjennomstekt
  2. Mos en avokado med en gaffel, skjær grønnsaker i mindre biter, og servér med gresk yoghurt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_3445

Håper det smaker! 🙂

Psst.. har dere fått med dere høstnyhetene hos ?

/sponsorlink underBrownies2-down-down

Treningsmotivasjon til tusen – ta en titt her! 👏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *