Verdens enkleste vaniljeis

Hei dere!

Da var plutselig jeg og mini alene igjen, pappaen er tilbake på jobb, og jeg har hendene fulle med en liten tass som er både høyt og lavt. Vi er i tillegg ganske forkjøla begge to, men vi trøster hverandre så godt det lar seg gjøre – det vil si, jeg mistenker mange av klemmene hans til å være behov for å tørke av snørr på meg.

Det er kjøttfri mandag, men jeg har vært så opptatt med et prosjekt disse siste dagene at jeg «bare» har en dessert til dere i dag. Dette kan for så vidt fungere fint som en liten frokost også, men da smaker det kanskje bedre med tørrstekt havregryn eller kokos over.

IMG_0020

Dette er faktisk verdens enkleste is, og består av kun én ingrediens!

Vaniljeis med sjokoladestrø
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 vaniljekvarg (eventuelt vaniljekesam, eller gresk yoghurt vanilje)
  2. 1 bit sukkerfri sjokolade (eller noe annet du ønsker å strø over)
Instructions
  1. Legg vaniljeyoghurten i fryseren et par timer, ta den ut og velv den ut på et fat. That´s it!
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0026

Nam!

Ha en fortsatt fin mandag dere! 🙂