Rød smoothie

Jordbær- og morellsmoothie
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 200 g fryste jordbær
 2. 1 banan
 3. en neve moreller (husk å ta ut steinene)
 4. ca 1,5 dl mandelmelk
 5. 1 ss sukrin gold
Instructions
 1. Kjør alt sammen i en blender og nyt umiddelbart 🙂
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

/sponsorlink

Hei dere!

Hva med å starte dagen med en forfriskende smoothie?
Denne er som vanlig uten sukker, og denne gangen også uten laktose.

Jordbær- og morellsmoothie

IMG_9983

Vi har et morelltre i hagen, stort og fint og fullt av fristende frukter. Problemet er bare at det har blitt altfor stort, og grenene altfor høyt oppe så vi får ikke tak i dem. Jeg er sikker på at fuglene ler litt av meg hver gang jeg ser de sitte der oppe og nappe på morellene.

De finnes i butikkene nå da, til en skyhøy pris, men det er det verdt noen ganger. Ønsker du å bruke andre frukter eller bær er det fritt frem for det.

IMG_9978

IMG_9981

Håper det smaker!

Jeg tenkte at jeg skulle skrive litt mer om trening og kosthold, samt tanker og følelser rundt graviditeten min i fjor. Jeg får mange forespørsler fra gravide via mail, så i stedet for å svare en og en kunne jeg ha tatt det i et eget innlegg her. Jeg har skrevet en del allerede, men kan godt dele litt til. Dere får rope ut om det er av interesse.

Ellers – ha en sprek dag!

IMG_3292

Psst.. Se de fine nyhetene fra Adidas her

4 kommentarer til “Rød smoothie

 1. Christina

  Kjempestor interesse for gravid-innlegg! Du kan jo skrive noe om det hvis det er flere som har spurt,men jeg lurer på hvordan mini har forholdt seg til at du hadde overproduksjon av melk (mener å huske du har nevnt dette?)
  Jeg har også en liten gutt og overproduserer,noe som har ført til en glupsk baby (9 uker) som går raskt opp i vekt men som vil ammes hver 2.time enda..Synes dette er slitsomt!Nå hadde du riktignok helt andre utfordringer i tillegg.. 😉

 2. MalinB

  Litt tips til styrketrening/tøyeøvelser for gravide og rett etter fødsel hadde vært stas. Nå er jo alle svangerskap forskjellige og det som funka for deg funker kanskje ikke for meg, men jeg mangler motivasjon for tiden. Har ett program men det begynner å bli kjedelig nå. 😛 jeg kan muligens lete litt i arkivet ditt fra i fjor også:)

  Hilsen Malin og magetrollet

Det er stengt for kommentarer.