Jordbær- og bananis

Jordbær- og banan ispinner
Yields 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 stor og moden banan (helst fryst i biter på forhånd)
  2. 150 g fryste jordbær
  3. 1 ss sukrin gold
  4. 2 ss gresk yoghurt
  5. 20 g vaniljeprotein (kan sløyfes)
  6. 2-3 ss varmt vann
Instructions
  1. ♦ Mos de fryste bananbitene og litt vaniljeprotein med en stavmikser til softis-konsistens.
  2. ♦ Mos fryste jordbær med sukrin gold, gresk yoghurt og noen skjeer varmt vann til en sorbet.
  3. ♦ Fyll opp ispinneformer med de to blandingene annenhver gang og frys i en times tid.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

/sponsorlinker

Her er desserten jeg snakket om tidligere, perfekt på en mandag mens det enda er litt sol ute – for det har jammen meg blitt en kald sommer nå.

Disse kan nytes både inne og ute, av stor og liten;

Jordbær- og bananis

IMG_9807

Grunnen til at jeg lager med vaniljeprotein er fordi jeg får en mer kremet konsistens, samt får opp proteininnholdet slik at man faktisk blir litt mett av dem.
Du kan selvfølgelig lage uten om du vil 🙂

IMG_9785

IMG_9819

Håper det smaker! 🙂

6 kommentarer til “Jordbær- og bananis

  1. Julie @ WolfItDown

    Mmm så deilig 😀 Haha digger måten du alltid gjemmer det kjedelige proteinpulveret på 😀 Disse så kjempegode ut! Men ja, må nok nytes inne heller enn ute, for det er guffent der altså! Brrrr… Satser på det blir bedre i august 🙂 x

  2. Linn

    De så aldeles nydelig ut! 😀
    Kan jeg spør hvor du har kjøpt isformene og ispinnene? 🙂

  3. Kristine

    @Linn: Takk for det! Ispinnene har jeg kjøpt fra e-bay (du får dem på pandora, TGR o.l. også), og så brukte jeg bare espressokopper som form 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *