Kalkunfilet med hvitløkskrem

Kalkunfilet med hvitløkskrem
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 kalkunfilet (i stekepose)
  2. 1/2 boks gresk yoghurt
  3. 2 ss philadelphiaost
  4. 1 hvitløksfedd
  5. en klype salt
  6. Salat, agurk, paprika, tomat, vannmelon
  7. Nyplukkede blåbær til pynt
Instructions
  1. ♦ Kalkunen lager seg selv i ovnen, og holder seg saftig på grunn av stekeposen – helt supert.
  2. ♦ Bland gresk yoghurt, philadelphiaost og et most hvitløksfedd sammen, smak til med salt.
  3. ♦ Lag en salat av valgfrie grønnsaker (og frukt).
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Hei og hopp!

Da var det torsdag allerede, og i dag står dette på menyen til dere;

Kalkunfilet med hvitløkskrem

IMG_3373

IMG_3377

Velbekomme! 🙂

Nå blir det en treningsøkt på meg, det er etterlengtet etter to fulle arbeidsdager. 

God torsdag!

2 kommentarer til “Kalkunfilet med hvitløkskrem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *