Gjør fisken ekstra god

Mandelpanert pangasius med dip
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g pangasius (eller torsk, sei, kveite)
  2. 2 ss smør til steking
  3. 2 egg
  4. 6 ss mandelmel (eller sesam-mel)
  5. 2 ss finrevet parmesan (kan sløyfes)
  6. 1 avokado
  7. 150 g gresk yoghurt
  8. 2 ss ketchup u/sukker
  9. salt, pepper, tørket dill
  10. 100 g ris
Instructions
  1. ♥ Ha eggene i en bolle og mandelmel (og parmesan) i en annen. Dypp fiskefiletene først i eggeblandingen, deretter melet. Stek i smør til gjennomstekt, salt og pepper ved behov.
  2. ♥ Mos en avokado med en klype salt.
  3. ♥ Bland gresk yoghurt, ketchup, pepper og tørket dill til en dressing.
  4. ♥ Kok ris som anvist på pakken.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Heisann!

Det er lenge siden jeg har hatt fisk her, så derfor har jeg spart denne nydelige retten til dere i dag;

Mandelpanert pangasius med dip

IMG_3431

Panering har jeg gjort helt siden mandelmel kom på markedet, det gir en god smak til fisken/kyllingen/grønnsakene eller det du måtte ønske å panere.

IMG_3437

IMG_3436

Håper det smaker! 🙂

2 kommentarer til “Gjør fisken ekstra god

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *