Proteinbar à la bolledeig

Bollebar
Yields 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 35 g fibersirup
  2. 25 g vaniljeprotein
  3. 10 g mandelmel
  4. 1 ts sukrin gold
  5. 1 ts kardemomme
  6. 6-8 rosiner
Instructions
  1. Det blir ca-målinger, du skal i hvert fall få en deig du kan forme til en bar. Bruk gjerne plastfolie rundt om det blir for klissete, deretter inn i fryseren noen minutter så den stivner og setter seg litt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

/sponsorlinker

Hei dere!

Kreativiteten min innen hjemmelagde proteinbarer vil ingen ende ta 🙂

Bollebar

IMG_0843

IMG_0846

IMG_0851

Bolle on a quest!

4 kommentarer til “Proteinbar à la bolledeig

  1. Kristine

    Denne må prøves! 🙂 Men lar du fibersirupen koke før du tilsetter tørrvarer eller blander du bare alt sammen?

  2. Kristine

    @Kristine: Ja, det må du gjøre 🙂 Nei, jeg gjør ikke det. Jeg har prøvd begge deler, men synes ikke jeg kjenner noe særlig forskjell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *