Have a good morning

«Den som er lykkelig kan aldri stå opp for tidlig» hevdet Camilla Collett i sin tid.

Jeg vet ikke om det alltid stemmer for min del, men jeg vet at en positiv holdning ofte setter en standard for hvordan dagen blir ellers.

Jeg kan ikke lenger velge å ikke stå opp tidlig, men jeg har aldri noe imot det fordi jeg vet at et lite blidt ansikt venter meg.

IMG_3230

Jeg blir lykkelig av å starte dagen med dette.

Jeg blir også lykkelig av å tenke på hvor heldig jeg er. Ikke tenk på gårsdagen, ikke tenk på fremtiden, tenk på det du har og gjør akkurat nå.

IMG_0272

Vi kan ikke alltid velge hva som skjer i livet, men vi kan velge hvordan vi takler det.

God fredag 🙂

8 kommentarer til “Have a good morning

 1. Anja

  For en bra start på dagen! Nå ble jeg i veldig godt humør, Kristine 🙂 Jeg har ei storesøster som ofte minner meg på hvor heldig jeg er som har en frisk kropp som kan gjøre akkurat det jeg vil den skal gjøre. Hennes gode venninne har MS og kan ikke lenger løpe på fjellet, til og med det å gå en liten tur langs veien har blitt vanskelig. Viktig at man setter pris på det man har, plutselig så forandrer livet seg.

  Ha en nydelig dag!

 2. Kristine

  @Anja: Så hyggelig å høre! 🙂 Jeg får også slike små påminnelser om hvor heldig jeg er, og jeg har blitt mye flinkere til å sette pris på livet.
  Ha en nydelig dag du og!

 3. Emilie

  Hei Kristine
  Takk for fine ord. Du er virkelig en stor inspiration, og jeg er imponeret over de valg du har tatt i din karriere. Jeg er selv utdannet økonom, men mitt store ønske er egentlig å jobbe med ernæring og trening. Håper jeg en dag vil være like tøff som deg, og hoppe ut i det 🙂
  Ha en fantastisk dag 🙂

 4. Kristine

  @Emilie: Hei! Takk! Det kommer en dag der du bare vet at det er riktig å satse. For hva er vel det verste som kan skje? En økonomiutdannelse har du, og det kan du alltids falle tilbake på. Livet er for kort til å lure på hva som kunne ha vært. Ha en super helg! 🙂

 5. Kristine

  @Grete: Den kjøpte jeg i Sverige, men jeg er ganske sikker på at de større matbutikkene her hjemme også har mandelmelk – har blant annet sett det på Meny 🙂

 6. Julie @ WolfItDown

  <3 Jeg er en liten morgenfugl (kvirrevitt!) og prøver og gjøre det meste ut av dagene 🙂
  Du er så flink, snill, omtenksom og koselig! Syns du har så stå-på guts som fortsatt blogger etter alle disse årene og har driven til og gjøre det DU vil 🙂 Håper jeg kan finne min egen sti og ende opp med det samme. Av og til vil man helst bare krølle seg opp som et pinnsvin under dynen, men det er jo bare menneskelig, hehe litt lat kan man være en gang i blant 😛
  Håper du har en finfin helg frøken! x

 7. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Så utrolig hyggelig av deg Julie ♥ Synes du allerede har funnet din egen sti, ofte må man gå et lite stykke før noe skjer – det måtte ihvertfall jeg 🙂
  Håper du også har hatt en fin helg, nå skal det lages syltetøy av nyplukkede blåbær!

Det er stengt for kommentarer.