Spre glede :)

/annonse

Hei dere!

For meg så ligger det virkelig noe i det med at glede er å gjøre andre glade, og det beste av alt – det trenger ikke å koste noenting. Det er ofte de små, men uventede tingene som får folk til å lyse opp i et smil.

Coca-Cola har satt fokus på glede med taggen #choosehappiness og det er nettopp det glede er – det er et valg man tar. Å fokusere på hverdagsgleder, å glede andre, og ikke minst å oppfordre andre til å gjøre det samme. Vi kan aldri få nok av det! 🙂

Det er ofte ikke så mye som skal til for å glede andre, og i videoen har jeg vist hvor lett det er å gjøre nettopp det.

Gled noen i dag du og, og spre det videre! ☀

14 kommentarer til “Spre glede :)

 1. Beate

  Jeg leser bloggen din hver dag og har alle bøkene dine, og synes du er en fantastisk blogger og kokk. Jeg må innrømme at jeg ble nå skuffet av å finne lenken til Coca- Cola på bloggen din 🙁
  Skjønner at du lever av slike reklamer, men dette har jeg ikke forventet… I mine øyne er Coca- Cola det motsatte av alt du står for…

 2. Kristine

  @Mari: 😀

  @Beate: Det første jeg spurte om da jeg fikk forespørselen var om jeg måtte vise en brusflaske, men kampanjen handler om å spre glede. Klart de står bak og ønsker å bli assosiert med dette, men jeg likte konseptet med å reklamere for hverdagsgleder, samt oppfordre til mer av det – ikke kjøp av noe som helst.
  🙂

 3. Beate

  Takk for svar Kristine, det er jo flott konsept å spre glede, jeg synes bare at Coca Cola har ingenting til felles med «sunt og sukkerfritt», og det var rart å se reklamen av den her. Filmsnuten du har laget likte jeg derimot veldig godt:)

 4. Kristine

  @Beate: Jeg forstår tanken din, men min tanke var altså fokuset på dette med hverdagsgleder. Hadde det vært reklamering for drikke, så hadde jeg takket nei 🙂
  Og takk forresten!

 5. Tonje

  Virkelig herlig film og budskap! Jeg er veldig for små hverdagsgleder, ikke bare til venner og familie men også bare å gi et ekstra smil og/eller et kompliment til en fremmed 🙂
  Ha en strålende dag 🙂

 6. Kristine

  @Tonje: Takk! Vet du, jeg vurderte å finne på noe jeg kunne glede en fremmed med, men så ble det med de små tingene her hjemme. Jeg har derimot blitt veldig bevisst på det, så prøver å gi et smil eller hilse så ofte jeg kan. Ha en super dag du og!

 7. Tilbaketråkk: En mettende frokost og giveaway | Mat for muskler

 8. Lene Støa

  🙂 så herlig filmsnuttJeg vet hvem som som skal gledes i dag,min fine familie
  Du er en stor inspirasjon Kristine når det gjelder kosthold,trening og hverdagsøyeblikk

 9. Ragnhild Heid

  🙂 Fantastisk budskap! Jeg prøver så godt jeg kan å leve etter det. Viktig å minne seg selv på det i hverdagen. Som med den lappen,små gleder er store gleder, trenger ikke koste noe for å glede andre<3

 10. Pantora

  Så søt du er, og for en søt video. Jeg er veldig enig med deg i at den største glede man kan ha er å gjøre andre glad ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *