Prøv en treningsøkt på 15 minutter!

/sponsorlink

Hei!

Tenkte jeg kunne dele gårsdagens uteøkt/chipper med dere;

800 m løping
21 x push-press (10 kg´s hantler)
21 x sit-ups
21 x box jumps
15 x push-press (10 kg´s hantler)
15 x sit-ups
15 x box jumps
9 x push-press (10 kg´s hantler)
9 x sit-ups
9 x box jumps
100 x hoppetau

IMG_3014-down

En tung økt! Tiden ble 14,22 min.

Frister det å prøve? 🙂

Det er for øvrig sommersalg på hoppetau nå. Spør gjerne om du lurer på noe!

7 kommentarer til “Prøv en treningsøkt på 15 minutter!

 1. Trude

  Hei☀️ Noen spørsmål jeg håper du kan svare på har nylig fått bekreftet at jeg er gravid, og dermed dukker noen spørsmål om trening og kosthold opp
  1. Bør man unngå å løfte tunge, få repetisjoner på trening? Hvis man får vondt eller ikke klarer det, forstår jeg man skal unngå det. Men om man klarer det, er det bedre å løfte lettere med flere rep?
  2. Er det på noen måte skadelig for fosteret å spise questbar, Wales farms produkter, sucralose, aspartam osv? Skjønner det er alt med måte som alt annet, så fremt det ikke er skadelig å få i seg noe av det
  3. Brukte du gravidpute under svangerskapet? Har du en å anbefale?
  Håper du kan svare☀️

 2. Kristine

  @Trude: Hei! Gratulerer så mye!
  1. Nei, du trenger ikke å unngå det med mindre du kjenner noe ubehag e.l. Tren som før, om du klarer, er mitt råd.
  2. Dette må du vurdere selv, men jeg vurderte det som helt ok å spise questbarer og drikke fun-light med måtehold i svangerskapet.
  3. Nei, jeg brukte ikke gavidpute så har ingen å anbefale dessverre.
  Bare å spørre om det er noe annet du lurer på – masse lykke til med graviditeten 🙂

 3. Linda

  Har tenkt på det en stund å få kjøpt meg hoppetau men ikke fått rota meg til det før jeg leste dette innlegget fra deg 🙂 Du har mange fine innlegg om tips til hjemmetrening med lite utstyr – kjempeflott 🙂

Det er stengt for kommentarer.