Kyllingwok og fruktsalat

Heisann!

Jeg er som dere vet veldig glad i å lage mat, men jeg er ikke fullt så glad i å bruke lang tid på det – det er derfor alle rettene mine er raske og enkle i tillegg til sunne og proteinrike. Det er spesielt fint nå om sommeren, da vil man jo heller bruke tid på å være ute.

Kyllingwok med curry og cashewnøtter

IMG_7933

Kyllingwok og fruktsalat
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 700 g kylling
 2. 1 pose med frossen wokblanding
 3. 1 gul paprika
 4. 2-3 ts curry
 5. 1 ts paprikapulver
 6. 1 ts ingefær (eller en bit fersk)
 7. 0,5 ts salt
 8. 1 neve cashewnøtter
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Det var lenge trodd at frosne grønnsaker ikke var like bra som ferske, men næringsmessig sett er de enkelte ganger bedre alt ettersom hvor lang tid det har gått siden innhøsting.
Jeg synes ferske smaker bedre, i hvert fall om du velger å koke de, men i en wok der varmen skal være høy og det skal gå raskt, er det helt ypperlig.

IMG_7937

Og en frisk dessert;

Fruktsalat

IMG_0812

Oppskrift: (2 porsjoner)
1 mango
2 skiver vannmelon
8 jordbær
1 eple
1 kiwi
en neve blåbær

Jeg ser til min store glede at jeg har massevis av markjordbær utenfor huset, det er fortsatt litt tidlig, men snart skal de plukkes og bli med i fruktsalaten.
.
Fortsatt god torsdag!

7 kommentarer til “Kyllingwok og fruktsalat

 1. kathrin

  @Kristine:

  vet du om noen gode alternativ til saus som kan være varm utenom kokosmelk? jeg kan gjerne spise det slik du lager det, men har en samboer som må ha mye saus og velger gjerne bernaisesaus som ikke er sunt. han er ikke glad i kokos og karri

 2. kathrin

  @Kristine:

  Det skal jeg prøve 🙂 er den godkjent den sjysausen i pose på butikken?
  En annen ting jeg lurte på var proteinpulver. Jeg har fått beskjed at jeg skal holde meg til naturlig mat og ikke tilskudd, men så ser jeg du bruker proteinpulver i veldig mye og det er vel en genial måte å få i seg mer proteiner på (noe som jeg er opptatt av). Men! jeg vil ikke legge mye penger i det og jeg vet ikke om jeg burde velge vanilje eller sjokolade for å ikke måtte handle begge. Har du tips om et billig og bra proteinpulver og hva mener du er flest muligheter med, altso vanilje eller sjokolade?

 3. Johanne

  Hei! 🙂
  Du jeg sitter her i sofaen nå en søndagskveld og er litt oppgitt over meg selv over hvor vanskelig det skal være for meg å kunne komme dit jeg vil være kroppsmessig. Jeg har tidligere slitt mye med bulimi og er livredd for å falle tilbake, men har bare så lyst til å gjøre det riktig og FÅ EN FLAT MAGE! Hehe huff jeg føler meg så teit og desperat men lurte på om du kunne tipse meg om hva jeg burde gjøre?? Hører så ufattelig mange teorier om hva man skal gjøre og det er så vanskelig å vite.. Nå tenker jeg både trening- og kostholdsmessig:) håper du kan ta deg tid til å svare, da blir jeg kjempeglad! 🙂
  Stor klem!

 4. Kristine

  @Johanne: Hei! Å spise nok mat og variert hver dag og ikke ha noen strikte regler, det er mitt råd. Spiser du for lite eller for ensidig så blir det ofte til at man overspiser – for så å «straffe» seg selv med underspising igjen, og den onde sirkelen er et faktum. Jeg setter opp kostholdsplan mot betaling 🙂
  Håper du får et godt forhold til mat, da kommer resultatene av seg selv. Klem

Det er stengt for kommentarer.