Når vi spiser hvit fisk her hjemme så er det ekstra viktig å finne godt tilbehør, og denne kombinasjonen er en vinner hver gang;
Baconsurret torsk med pesto og guacamole
Fett vet dere, det er der smaken ligger!
Torsk med bacon og pesto
2015-08-08 13:53:09
Serves 3
Ingredients
- 500 g torsk
- 1/2 pakke bacon
- 2 ss grønn pesto
- 1 avokado
- 1/3 chili
- litt sitronsaft
- en klype salt
- 80 g ris
- Salat, agurk, tomat og paprika
Instructions
- ♥ Legg fisken i en ildfast form, smør pesto over og legg på baconskiver. Inn i ovnen på 210 grader i 15 min - gjerne grillfunksjon for ekstra sprøtt bacon.
- ♥ Mos en avokado sammen med finhakket chili, sitronsaft og en klype salt.
- ♥ Servér med kokt ris og en frisk salat
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Håper det smaker! 🙂