Torsk med bacon og pesto

Når vi spiser hvit fisk her hjemme så er det ekstra viktig å finne godt tilbehør, og denne kombinasjonen er en vinner hver gang;

Baconsurret torsk med pesto og guacamole

IMG_0130

Fett vet dere, det er der smaken ligger!

Torsk med bacon og pesto
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g torsk
  2. 1/2 pakke bacon
  3. 2 ss grønn pesto
  4. 1 avokado
  5. 1/3 chili
  6. litt sitronsaft
  7. en klype salt
  8. 80 g ris
  9. Salat, agurk, tomat og paprika
Instructions
  1. ♥ Legg fisken i en ildfast form, smør pesto over og legg på baconskiver. Inn i ovnen på 210 grader i 15 min - gjerne grillfunksjon for ekstra sprøtt bacon.
  2. ♥ Mos en avokado sammen med finhakket chili, sitronsaft og en klype salt.
  3. ♥ Servér med kokt ris og en frisk salat
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_0135

Håper det smaker! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *