Sukkerfrie havreflarn

/sponsorlinker

Knasende sprø og supergode!

Jeg har mange oppskrifter med den nye fibersirupen liggende, og jeg tenkte at denne var passende i dag;

Havreflarn

IMG_9349

Sukkerfrie havreflarn
Stk : 4
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 25 g smør
  2. 25 g sukrin gold
  3. 25 g fibersirup
  4. 25 g havremel
Fremgangsmåte
  1. Smelt i en kjele på middels/høy varme, lag 4 klatter på et bakepapir og inn i ovnen på 160 grader i ca 7 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9342

Disse ble så gode, så lag gjerne flere i slengen! Oppbevares i en tett beholder.

IMG_9344

God mandag! ♥

19 tanker om “Sukkerfrie havreflarn

  1. avatarHilde

    kan man bruke noe annet enn fibersirup,siden jeg ikke har det tiljengeli for øyeblikket?

  2. avatarPositivt For Deg

    Åhh du altså skjønne <3 ! Denne kom som bestilt da minime sa i fra sånn ca.LITT FOR SENT at de kunne ha med kjeks og brus på skoletur i morgen, hihi. Nå lukter det helt fantastiske deilig i hus- men de ble ikke sprø da, hmmm ! Jeg seksdoblet porsjonen så mulig det har noe å si, haha. Brus får hun ikke men gid hadde vi ikke investert i brusmaskin også. WOOP ! Takk for det fantastiske du lager og inspirerer med !

  3. Tilbaketråkk: BOOTROCK trening og de deiligste LCHF havre og mandelflarn | POSITIVT FOR DEG

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Linda: Ja 🙂 Jeg vet ikke om du skulle ha stekt de lenger, ble dine helt myke selv som kalde?

  5. avatarLinda

    De hadde blitt svidd hvis de hadde stått lenger De er litt sprøere i dag Knallgode på smak, så de går ned Kommer til å lage de flere ganger

  6. avatarKristine

    Hei! Håper du ser dette. Mine ble også myke. Kan det være smørret? Hadde bare vita hjertegod. Og jeg lagde bare klatter å hev de inn, «smurte» du de utover? For mine ble ganske tykke, så kanskje de hadde blitt harde om jeg hadde gnudd de litt utover i sirkler. Brukte mørk fibersirup.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *