Sukkerfrie havreflarn

/sponsorlinker

Knasende sprø og supergode!

Jeg har mange oppskrifter med den nye fibersirupen liggende, og jeg tenkte at denne var passende i dag;

Havreflarn

IMG_9349

Sukkerfrie havreflarn
Yields 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 25 g smør
  2. 25 g sukrin gold
  3. 25 g fibersirup
  4. 25 g havremel
Instructions
  1. Smelt i en kjele på middels/høy varme, lag 4 klatter på et bakepapir og inn i ovnen på 160 grader i ca 7 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9342

Disse ble så gode, så lag gjerne flere i slengen! Oppbevares i en tett beholder.

IMG_9344

God mandag! ♥

19 kommentarer til “Sukkerfrie havreflarn

  1. Hilde

    kan man bruke noe annet enn fibersirup,siden jeg ikke har det tiljengeli for øyeblikket?

  2. Positivt For Deg

    Åhh du altså skjønne <3 ! Denne kom som bestilt da minime sa i fra sånn ca.LITT FOR SENT at de kunne ha med kjeks og brus på skoletur i morgen, hihi. Nå lukter det helt fantastiske deilig i hus- men de ble ikke sprø da, hmmm ! Jeg seksdoblet porsjonen så mulig det har noe å si, haha. Brus får hun ikke men gid hadde vi ikke investert i brusmaskin også. WOOP ! Takk for det fantastiske du lager og inspirerer med !

  3. Tilbaketråkk: BOOTROCK trening og de deiligste LCHF havre og mandelflarn | POSITIVT FOR DEG

  4. Linda

    De hadde blitt svidd hvis de hadde stått lenger De er litt sprøere i dag Knallgode på smak, så de går ned Kommer til å lage de flere ganger

  5. Kristine

    Hei! Håper du ser dette. Mine ble også myke. Kan det være smørret? Hadde bare vita hjertegod. Og jeg lagde bare klatter å hev de inn, «smurte» du de utover? For mine ble ganske tykke, så kanskje de hadde blitt harde om jeg hadde gnudd de litt utover i sirkler. Brukte mørk fibersirup.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *