Gazpacho

buy veterinary Pregabalin God mandag og kjøttfri dag! cheap generic Dilantin

Gazpacho er en kald grønnsakssuppe og en spansk nasjonalrett. En leskende suppe på varme sommerdager.

Ok, så har vi ikke så altfor varm sommer (hittil), men suppen er allikevel supergod;

Gazpacho

IMG_9884

 

Gazpacho
Porsjoner : 3
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 1 paprika
  2. 1 løk
  3. 1 agurk uten skall
  4. 2 fedd hvitløk
  5. 1/4 chili
  6. 2 store tomater
  7. 1 boks hakkede tomater
  8. 1 ss tomatpuré
  9. 1 ss currypaste
  10. 2,5 dl isvann
  11. 1 ts sukrin gold
  12. Krydder: salt, pepper, paprikapulver, chili og karri
Fremgangsmåte
  1. Del grønnsakene opp i grove biter og ha dem i en blender eller kjøkkenmaskin. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, currypaste og mesteparten av vannet og kjør til alt blir helt most. Tilsett eventuelt mer vann og smak til krydder. Sett suppen kaldt et par timer før servering slik at de gode smakene får satt seg.
  2. Servér gjerne med hardkokt egg i for litt mer proteiner, samt litt finhakket basilikum eller spinat.
  3. Er du ikke klar for kald suppe, kan den selvfølgelig også kokes og nytes varm.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9885

IMG_9887

God mandag!

2 tanker om “Gazpacho

  1. avatarYngvild

    Gazpacho spiste jeg faktisk i går! Er i Spania nå, så det er kanskje ikke så rart 😉
    Det smakte ihvertfall nydelig, så tenkte at jeg må prøve å lage det når jeg kommer hjem! Passer jo godt at jeg da fikk servert oppskriften rett i fanget 😀

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Yngvild: Så artig! 😀 Denne er jo helt sikkert ikke like god, men du får prøve deg frem hjemme. Nyt ferien videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *