Baconsurret svin med eplekompott

Hei og hopp!

Her har dere dagens deilige middagstips;

Baconsurret svin med eplekompott

IMG_0021

Baconsurret svin med eplekompott
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g svin
  2. 5-6 baconskiver
  3. 1 eple
  4. 1 paprika
  5. 1 aubergine
  6. 1/2 løk
  7. salt & pepper
  8. basilikumblader
Instructions
  1. Surr baconskiver rundt svinefileten og inn i ovnen på 180 grader i 18-20 min. De siste par minuttene kan du sette på grillfunksjonen så baconet blir sprøtt.
  2. Du kan også hive den på grillen dersom det er grilling som står på agendaen i det fine været.
  3. Skjær aubergine, paprika, løk og eple i ca like store biter og surr i en panne på middels varme til auberginen er gjennomstekt/brun. Smak til med salt og pepper.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_0029

Skjær aubergine, paprika, løk og eple i ca like store biter og surr i en panne på middels varme til auberginen er gjennomstekt/brun. Smak til med salt og pepper.

IMG_0018

Nå er det lek og hagearbeid som står for tur, håper dere nyter helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *