Vaniljekaker

Hei dere!

Bloggens mest populære oppskrift i en litt annen forkledning;

Vaniljekaker

IMG_0147

Vaniljekaker
Yields 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 40 g vaniljeprotein
  2. 20 g kokosmel
  3. 15 g sukrin gold
  4. 4-5 ss vann/melk
  5. 25 g sukkerfri sjokolade
Instructions
  1. Dette er ca-målinger, blir deigen litt tørr så spe på med mer vann eller melk, men husk å ta det i små mengder av gangen. Kna sammen og form til 4 tykke kaker, sett i fryseren.
  2. Smelt sjokolade i mikro eller et vannbad og dypp dem nedi, er de nesten fryst vil sjokoladen stivne med én gang.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_0159

 

I dag blir det Louvre og Sacre Coeur – det vil si det er målene, så får mini bestemme hvordan det blir. Tipper det går bra, han synes det er mye spennende å se på – og dessuten gir visst den nye reisetrilla i kombinasjon med fransk luft og yrende liv gode soveforhold.

image

Håper dere får en fin onsdag!

3 kommentarer til “Vaniljekaker

  1. Susanne

    ååh, de så gode ut! Har prøvd de vaniljebollene i ene boken din, så disse er sikkert ikke dumme de heller! 😀

    God tur videre! Håper det ikke er like varmt hos dere nå, som når vi var der. Da var det døende å gå inne på Louvre museet! 😮

    Ha en fin dag videre 🙂

  2. Sarah

    Fikk prøvd ut disse i dag, og kan ikke si at det gikk strålende ass. Prøvde med 4ss vann først og det ble aaaaalt for klissete. kjørte på med nesten dobbelte med protein og den ble fortsatt fryktelig seig. Har stått i fryseren en time og viser ikke antydning til stivning engang, må nok bare ta tiden til hjelp og spise de som frosne goodies. Skal være litt med forsiktig med vannbruken neste gang! 🙂 Virker ellers som en supergod oppskrift!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *