Kjærleiken

/sponsorlink

Hei!

Jeg sitter her og momser bananmuffins til kaffen mens jeg tenker på hvor fint det er å treffe den ene personen man ønsker å være sammen med livet ut. Vi var nemlig i bryllup i går til en av mine nærmeste venninner, og det var så vakkert. Jeg har aldri vært en som har brydd meg så veldig om bryllup, men etter mitt eget for 2 år siden og enda verre etter at M kom til verden har jeg blitt en skikkelig softy. I tillegg til å feire kjærligheten mellom to mennesker, så er det så fint at familie og venner får sagt det de føler, tenker og minnes – hvor ofte får man egentlig gjort det i løpet av et liv, det er til og med sjeldent man sier at man er glad i noen i hverdagen.

brud6

Nok babling fra meg, inspirert fra gårsdagen med hjerte og sjokolade;

IMG_0326

Deles med den du er glad i – det kan være deg selv også 😉

IMG_0330

Jeg har sagt det før og sier det igjen – ha alltid en sunnere sjokoladekakemix liggende i skapet.

Visp sammen litt av miksen med egg og melk, og kaken er ferdig på null komma niks.

Tips: Ta den ut et par minutter før tiden så den får en myk kjerne, og servér med et par biter sukkerfri sjokolade.

IMG_0335

I morgen reiser vi på første ferie med mini – jeg har både sommerfugler og ørner i magen.
Apropos kjærlighet, vi skal til kjærlighetens hovedstad som jeg har vært så heldig å besøke flere ganger. La ville est belle, et il sera très bonne!

Det vil fortsatt dukke opp litt mat her, så stikk gjerne innom. God søndag!

4 kommentarer til “Kjærleiken

  1. Randi

    Det bildet av dere var bare helt nydelig! Man ser at mannen din smiler til deg selv om man ikke ser ansiktet hans. Perfekt øyeblikk fanget på film 🙂

    God tur til vakre Paris!

    Hilsen supersofty 😉

Det er stengt for kommentarer.