Sunnere tacopai

/sponsorlink

Dette er en lørdagsmiddag verdig dere, håper det smaker!

Tacopai

IMG_0290

Sunnere tacopai
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 60 g smør
  2. 40 g philadelphiaost
  3. 140 g havremel
  4. 2-3 ss vann
Instructions
  1. Kna ingrediensene sammen og klem utover i en smurt paiform. Stikk hull med gaffel og forstek på 200 grader i 5-6 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0049

Så lett er det å gjøre den glutenfri! Du finner havremel her.

IMG_0279-side

Tacofyll:
400 g karbonadedeig
4-5 ss tacokrydder
2 ss vann
1/2 boks lett creme fraiche
2 ss salsa
1/2 boks mais
1/3 løk
en stor neve revet gulost

Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min.

IMG_0285

Servér gjerne med salat og guacamole til.

IMG_0287

God lørdag! ♥

12 kommentarer til “Sunnere tacopai

  1. Martine

    Den tacopaien så god ut 🙂
    Et spørsmål, jeg har kjøpt falafel-boller og tenkte å lage noe i dag. Første gang jeg prøver, så det blir spennende. De er frosne, så jeg lurer på om de må tines først?

  2. Kine

    Hei! 🙂 Har du glutenallergi siden du lager glutenfri mat? Eller er det en annen grunn til at du gjør det?
    Kos dere videre på ferie! 🙂

  3. Kristine

    @Kine: Hei! Hovedgrunnen til at jeg bruker havre istedet for hvete er fordi det er mer næring for kroppen, og mer proteinrikt – min matfilosofi 🙂
    Men nei, magen er ikke så glad i gluten så det gjør meg ikke noe å holde det til et minimum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *