Banansjokolade

Hei!

Det blir ikke enklere enn dette!

De gikk ned på høykant i går, og allerede i dag ligger ny ladning i fryseren.

IMG_0103

Banan + sjokolade + tålmodighet – that´s it!

Jeg vet at sjokolade og tålmodighet ikke går sammen, men det er verdt å vente litt på disse.

Banansjokolade

IMG_0105

Banansjokolade
Porsjoner : 1
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 1 moden banan
  2. 25 g sukkerfri sjokolade
Fremgangsmåte
  1. Skjær banan i skiver, legg i fryseren (det er her tålmodigheten kommer inn).
  2. Smelt sjokolade i mikro eller vannbad og dypp bananbitene i - nyt!
  3. Porsjonen er for øvrig altfor liten, så kutt like gjerne opp 2-3 bananer når du først er i gang, de er gode naturell også  - gjerne most med en stavmikser til softis.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_0100

Og fordi oppskriften er så enkel tok jeg meg bryet å regne ut: 200 kcal i hele porsjonen 😉

IMG_0118

En dobbeldecker – ja takk.

Og før jeg glemmer det – gratulerer så mye til Tirill som vant en signert utgave av Kristines muskelmat! En mail er sendt til deg 🙂

Print

Dere er så utrolig fine, tusen takk for alle som har lagt igjen en kommentar her, på fb og instagram. Av alle 3 bøkene mine, så er nok denne min favoritt.

Håper dere får en super helg!

10 kommentarer til “Banansjokolade

  1. avatarMichelle

    NAM! det er bare den beste komboen! Banan og sjokolade, blir liksom ikke stor bedre enn det for en som elsker begge deler :mrgreen: God fredag Kristine, håper du får en fin helg 🙂

  2. avatarLillemor

    Jeg elsker kombinasjonen av sjokolade og banan. Pleier ofte å lurte inn et lag eller fem med nøttesmør eller pb2 også 😉 Hva slags kamera og redigeringsprogram bruker? Bildene dine på bloggen og instagram er så lyse og fine.

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Michelle: Det er superdigg :mrgreen: I hvert fall at de er litt iskrem-aktige i konsistensen og.
    Håper du får en fin helg også!

    @Lillemor: Hehe, jeg har sett at en del lurer inn det.
    Du, jeg redigerer faktisk ikke bildene mine – jeg er mest opptatt av at lyset er bra slik at jeg skal slippe det. Jeg har akkurat kjøpt meg nytt kamera (Canon eos 100D), bruker 50 mm 1,4 objektiv og viktigst av alt: ekstern blits med softbox.
    Takk forrresten!

  4. avatarJohanne

    Åh, når du først er inne på fryst banan, her er noe du MÅ prøve:

    Du trenger:
    En fryst banan i biter, 2/3 scoop vaniljeprotein, 1/2 dl melk, noen dråper vaniljeessens

    Ha alle ingrediensene i en bolle, og vent et par minutter å bananen blir litt myk. Miks deretter med en håndvisp i 3-5 minutter. Topp med kanel og peanøtter! NAM! Blir en slags fluff, bare mer som soft-is <3

    Sikkert godt med andre ting i også, som kakaopulver, men jeg har ikke turt å prøve enda, fordi vanilje-versjonen er så god! Spiser den akkurat nå faktisk 🙂

  5. Tilbaketråkk: helgekos og knask | Flyt trening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *