Raskt, enkelt og smakfullt

/sponsorlink

Hei dere!

Her har dere en god start på dagen;

Proteinlapper

IMG_8314

 

Raskt, enkelt og smakfullt
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 egg
  2. 4 scoops pannekakemiks
  3. 1,5 dl melk (vanlig, mandel- eller kokosmelk)
Instructions
  1. Visp sammen og stek i en smurt panne - det er det hele! Du får 4-5 stykker alt ettersom hvor store/tykke du lager dem.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Tips: Ønsker du luftigere lapper kan du stivpiske en eggehvite og vende inn i røra før du steker.

IMG_0045

Pannekakemiksen er ikke spesielt søt, så pynt gjerne med det tilbehøret du måtte ønske; bær, oppskåret frukt, hakkede nøtter eller revet sjokolade.

IMG_8320

Jeg valgte en enkel versjon med soyakrem og kanelstrø i dag.

IMG_8321

Du kan selvfølgelig også bruke de som skiver og ha på ost og skinke om du vil, eller du kan holde igjen litt på væskemengden og lage vafler.

Kom gjerne innom og få middag litt senere 🙂

6 kommentarer til “Raskt, enkelt og smakfullt

  1. Ina Håkestad

    Hei! Jeg bare lurer på hvor mye en scoop er? Hva bruker du for å måle opp pulveret både i denne minen, men også proteinpulver? ☺
    Ha en fin dag!
    Mvh Ina

  2. Michelle

    Nam de der så skikkelig god ut Kristine! Kunne så trengt noen sånne nå i siste innspurt av eksamensperioden! kanskje det er det jeg skal gjøre nå, gå opp å lage meg noen gode pannekaker :mrgreen:

  3. Marie Grøttum

    Hei!
    Jeg lurer på to ting: disse pannekakene, blir det det samme om jeg bruker 100g diverse mel/proteinpulver?

    Også lurte jeg på om du vet om næringsinnholdet endres dersom tørrvarer har gått ut på dato? (har en pakke uåpnet peanøttmel og flere åpnede kokos/sesammel, samt kakaopulver og proteinpulver).

    Takk for svar! 🙂

  4. Kristine

    @Marie Grøttum: Litt vanskelig spørsmål, det kommer jo an på fordeling mellom proteinpulver og mel + hva slags mel du bruker 🙂
    Næringsinnholdet endres ikke nei, om det har vært uåpnet går nok helt fint å bruke en liten stund til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *