Fylte sjokoladekjeks

Hei!

Noen som kjenner igjen disse fra spalten min i forrige utgave av Shape-up?

Ett ord: Nam!

Sjokoladekjeks med vaniljefyll

Fyltesjokokjeks2KristineWeber

Fyltesjokokjeks5KristineWeber

Fylte sjokoladekjeks
Yields 14
Write a review
Print
Ingredients
  1. 60 g smør
  2. 1 egg
  3. 40 g sukrin gold
  4. 6 dråper stevia
  5. 20 g kakaopulver
  6. 30 g havremel
  7. 20 g mandelmel
  8. 1 ts bakepulver
  9. en klype salt
  10. Fyll:
  11. 100 g philadelphiaost
  12. 1 ss sukrinmelis
  13. 4 dråper stevia vanilje / vaniljeessens
Instructions
  1. Pisk romtemperert smør, sukrin gold og stevia godt sammen, ha deretter i et egg og pisk videre. Rør inn alle tørrvarene litt etter litt til du får en sjokoladedeig du kan forme med hendene. Legg deigen mellom to bakepapirark eller plastfolie og kjevle utover, trykk deretter ut passende former og ha over på et bakepapir. Bak i ovnen på 180 grader i 10-12 minutter. La de avkjøles på rist før du smører på ostekrem.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Fyltesjokokjeks_KristineWeber

Legg fyll på en kjeks, deretter en til oppå. Du vil få 7 doble kjeks med fyll – fantastisk gode!

Fyltesjokokjeks6KristineWeber

Det mangler et par på bildet, de måtte tross alt kvalitetssikres og godkjennes 😉

Fyltesjokokjeks7KristineWeber

Håper det smaker!

.
Psst – har du fått med deg dagens rabattkode her

12 kommentarer til “Fylte sjokoladekjeks

  1. Mari

    Hei! 🙂 jeg skulle bruke mandelmel i går, men fant ut at jeg var tom! Er det noe annet mel jeg kan bruke, peanøttmel, kokosmel, sesammel?

    Trenger sårt noe sunt snacks til eksamenslesingen, og disse så skikkelig gode ut! ☺️

  2. Mari

    @Kristine:

    Hahaha ja! bestilte nytt fra iherb i går, men det kommer ikke i dag og helsekosten er stengt :p jeg prøver litt mer havre og litt peanøttmel, det børr funke hahha! ha en nydelig søndag videre <3

  3. Julie @ WolfItDown

    Ostekrem fyll? Yes please!
    Gul-kake/suksess terte glasur er forresten supergodt på sjokoladekake med protein pulver, haha prøvde det i dag da jeg laget noe fra ene boken din og hadde litt gul-glasur igjen 🙂

    Disse kjeksene er søte! Håper du har hatt en god helg 🙂 xx

  4. Frida

    Nydelig oppskrift! Prøvde akkurat å bake disse, men tror dessverre jeg ikke fikk det ordentlig til. De smakte godt, men ble ikke særlig sprø. Mulig jeg hadde for bløtt smør, var ikke så lett å forme kjeksene heller, noen tips? Ellers supergod oppskrift, vil prøve igjen med håp om bedre resultat :))

  5. Leen

    Kremen er veldig god, men kjeksene, dem ble ikke sprø, og jeg var ikke begeistret for smaken. så dem gikk desverre i søpla…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *