Lasagne med kremost

Hei!

Kan jeg friste med denne i dag;

Lasagne med kremost

IMG_0169

Lasagne med kremost
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 1 boks hakkede tomater
  3. paprikapulver, cummin, salt, chili, pepper
  4. 4-6 pastaplater
  5. 4 ss philadelphiaost
  6. en neve fryst spinat
  7. 1/2 blomkål (valgfritt)
  8. en neve revet gulost
  9. 1 avokado
  10. Salat, tomat, løk, mais, paprika og agurk
Instructions
  1. ♦ Stek karbonadedeig med krydder og tilsett hakkede tomater og fryst spinat - la det putre til en tykkere kjøttsaus.
  2. ♦ Legg kjøttsaus i en ildfast form, blomkål i mindre buketter, deretter pastaplater og smør philadelphiaost over - gjør dette lagvis og topp det hele med revet ost. Inn i ovnen på 200 grader i 25-30 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0164

 

IMG_0177

Serveres med en frisk salat og grovhakket avokado – velbekomme!

Og til slutt en reprise på en sunn og supergod dessert mens vi venter på godteposen senere i kveld;

Karamell-is

IMG_9972

Oppskrift: (2 porsjoner)
300 g gresskarpuré *
160 g philadelphiaost
30 g vaniljeprotein
50 g sukrin gold
1 ss yaconsirup

Visp alt sammen i en bolle og sett i fryseren et par timer, rør rundt hver halvtime for å holde den myk og unngå krystallisering.

*denne puréen er helt genial, men har du ikke det tilgjengelig kan du bruke søtpotet – koke og mose selv.

IMG_9969

IMG_9968

God lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *