Cookies på 2 minutter

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Det er fredag og straks helg!

Det er trolig flere mini-tenner på gang så i natt ble det lite søvn gitt, men så blir dagen allikevel fin når man våkner til to store, nysgjerrige blå øyne og ute skinner sola.

Helg betyr litt ekstra kos for mange av oss, så her kommer et par godbiter du kan nyte som mellommåltd eller kveldsmat i dag om du vil;

Double chocolate chip proteincookies

Proteincookies2KristineWeber

Denne oppskriften er faktisk bloggens mest populære! Da lagde jeg den som proteinbarer, men proteincookies er jo også en fin variant. Same goodies, different wrapping.

Proteincookies3KristineWeber

Disse kunne du også finne i forrige utgave av bladet Shape-Up 🙂

Cookies på 2 minutter
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 30 g sjokoladeprotein
 2. 15 g kokosmel (eller mandelmel)
 3. 1 ss kakaopulver
 4. 20 g sukrin gold
 5. 3-4 ss vann
 6. 25 g sukkerfri sjokolade
Instructions
 1. Kna ingrediensene utenom sjokolade sammen til en deig. Finhakk sjokoladen og ha i røra, form til to cookies og sett kjølig.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Proteincookies6KristineWeber

Disse liker jeg spesielt godt siden de er laget på bare 2 minutter og trenger ingen tid i ovnen. Ca 130 kcal per cookie, og de holder seg fint i kjøleskap et par dager.

Proteincookies5KristineWeber

Velbekomme!

Helt til slutt vil jeg tipse dere om et par produkter. Det ene kom jeg på etter forrige bootcamp-økt og en prat med et par av jentene som sliter med muskelkramper, det andre er en nyhet, og det tredje gjør underverker for såre muskler og muskelkontakt.

1. ZMA
IMG_0060
En blanding av sink, magnesium og B6. Et fint kosttilskudd som kan hjelpe mot muskelkramper, bedre restitusjonen og søvnen – kan gi litt fjerne drømmer bare.
Du finner de her.

Ellers finner du magnesium i blant annet mandler og havregryn!

2. Havremel
10523_X-life_Havremel__glutenfritt_400g_1
Havre er i utgangspunktet glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten etter produksjon. Dette er garantert uten. Brukes i all slags bakst; rundstykker, boller, kaker og pannekaker.
Du finner det her.

Du kan også male havregryn til mel selv!

3. Foamroller
IMG_9051
Det er altså innsiden av låret jeg prøver å gå til verks på her. Fryktelig sårt og effektiv for musklene, en fast rutine her i heimen.
Du finner den her.

En kjevle kan også være et alternativ å bruke!

Jeg har et par middagstips til dere denne helgen som vanlig, så stikk gjerne innom senere – god fredag! 😀

17 kommentarer til “Cookies på 2 minutter

 1. Ina Ruud Winther

  Hei! Sett at funksjonellmat har kommet med IMO-sirup? Gleder meg til masse oppskrifter fra din side nå, er allerede bestilt (‘:

 2. Kristina

  Hei Kristine, hva kan man bruke istedenfor havremel i dine oppskrifter? feks vaffler. Tåler ikke havre så godt desverre.

 3. Bella

  Hei! 🙂
  Jeg lurte på om du eller noen andre som er innom her, har noen tips til hvordan jeg kan kamuflere smaken av sjokoloadeprooteinpulveret når jeg lager proteinbarene dine? Jeg klarer nemlig ikke å venne meg til den smaken, samtidig så er jeg absolutt gal etter sjokolade og hadde blitt helt overlykkelig om jeg hadde fått til en slik bar med en smak som jeg klarer å få ned, for da kunne jeg ha mumset «sjokolade» litt oftere! 🙂

 4. Kristine

  @Bella: Hei! Sjokoladeproteinet du bruker bør jo smake godt i utgangspunktet 🙂 men, med mer kakaopulver og søtning skal du klare å kamuflere det ganske greit.

 5. Bella

  @Kristine: Takk for svar! Jeg skal prøve å tilsette litt mer kakao og søtning 🙂 Jeg bruker det pulveret som du anbefaler (den sorte boksen), men jeg tror rett og slett at jeg må venne meg til smaken, og så må jeg innse at det ikke vil smake «freia melkesjokolade» uansett, og at det heller ikke er meningen! 😉

 6. Kristine

  @Bella: Da må du nok venne deg til smaken, for det vil aldri komme i nærheten av å smake ekte sjokolade :mrgreen: Det er fin hverdagsdessert da!

 7. Hilde

  Takk for tips! Jeg har fått veldig stive hofter/hofteleddsbøyere som følge av medisiner. Det er kun midlertidig, men vil bedre det likevel. Har du tips til uttøying/øvelser? I går var det for eksempel helt ubrukelig å ta knebøy, men frontbøy fungerte fint.

 8. Linda

  Hei! 🙂 har du glutenallergi eller er det en annen grunn til at du bruker glutenfritt mel osv? 🙂

 9. Mariell

  Prøvde skumrulle for første gang i dag, helt fantastisk! Godt-vondt så det holder!! 🙂 Hvor ofte kan jeg rulle? Leste er sted at man ikke skal rulle for mye heller… Hva er din erfaring? Og takk for tips!! 😀

 10. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Det håper jeg og 😆
  Takk i like måte!

  @Linda: Om det ikke er allergi så er det en form for sensitivitet, magen gjør runddans av gluten og gjær. Men – det er ikke glutenfritt som er viktigst for meg, det er at melet jeg bruker tilfører noe bra til kroppen, og det gjør både mandel og havre 🙂

  @Mariell: Skikkelig godt-vond ja! :mrgreen: Hver 2. eller 3. dag synes i hvert fall jeg er fint, man blir jo øm og hoven etter en rulleøkt så da er det greit at musklene får hvile litt.

 11. Kristine

  @Marie: De kan fint spises med én gang, men jeg synes ofte de blir litt bedre når de er ordentlig kalde etter en times tid 🙂

Det er stengt for kommentarer.