Torsk, sorbet og sjokolade-kit

/sponsorlinker

Hei igjen!

En nydelig fiskemiddag står på menyen i dag!

Baconsurret torsk med avokado og fennikel

IMG_9966

Torsk, sorbet og sjokolade-kit
Porsjoner : 2
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 500 g torsk
  2. 6 baconskiver
  3. 1 brokkoli
  4. 1/2 fennikel
  5. 1 ss smør
  6. 1 avokado
  7. 1 gulrot
  8. 1/3 lime/sitron
Fremgangsmåte
  1. ♦ Surr baconskiver rundt torsken, legg i en ildfast form og bak i ovnen på grillfunksjon i 15-20 min.
  2. ♦ Skjær brokkoli og fennikel i mindre biter og stek i litt smør til de er litt mykere, men samtidig tyggemotstand.
  3. ♦ Servér med skivet avokado og revet gulrot med litt limesaft.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9965

Jeg har en dessert til dere også, denne har dere sett her før;

Sorbetkrem

IMG_9726

Oppskrift: (2 porsjoner)
300 g fryste bær/frukt – jeg har brukt banan, jordbær og blåbær
4 ss glovarmt vann
30 g vaniljeproteinelsker smaken på dette

Proteinpulveret er det som gjør dette mulig å piske til en krem, og det jeg bruker er så søtt og god på smak at jeg ikke trenger noe mer søtning. I tillegg gjør bananen dette søtt nok.

Ha de fryste bærene/frukten i en bolle, tilsett proteinpulver og hell varmt vann over. Mos alt grovt med en stavmikser. Ta deretter frem vispen (gjerne bollevisp) og pisk det hele til en krem – stopp gjerne før det blir altfor luftig, så beholder du litt av den iskalde sorbetfølelsen.

IMG_9731

Håper det smaker!

Ellers står blant annet dette på ønskelisten min hos ;

88863_2XU_Elite_Run_Jacket_Dame_1-checker
Just what a girl needs 😉 Du finner linker under om du vil ta en nærmere titt.

2xu løpejakke     //     2xu t-skjorte
Sjokolade-kit     //     2xu capri tights

.
Vi har for øvrig kjøpt sykkelvogn til mini, og nå skal den straks testes – ha en fortsatt fin onsdag!

2 kommentarer til “Torsk, sorbet og sjokolade-kit

  1. avatarHege

    Hei:) den oppskriften på dessert så veldig fristende ut. Tror du den vil funke like bra med en annen type proteinpulver? Eller må det være en bestemt type for at det skal bli så luftig og kremete?

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Hege: Hei! Jeg tror det skal gå fint med hvilket som helst så lenge det er melkeprotein 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *