Soyapølse i lompe

/annonse

Hei!

Håper dere hadde en fin 17.mai feiring i går!

Det er en ny uke og det betyr kjøttfri mandag. Som jeg nevnte forrige uke skal jeg teste ut soyaprodukter fremover, under ser du dagens;

IMG_9820

På hjemmesiden til Hälsans Kök kan du se hvilke andre produkter de har, samt leser mer om dem.

Pølsene er veldig enkle å tilberede – bare sleng på grillen akkurat som vanlige pølser!

Soyapølse i lompe med salsa og eple

Soyapølse i lompe med salsa og eple
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 soyapølser
  2. 4 lomper
  3. 1 eple
  4. 2-3 ts salsa
  5. 2-3 ts sennep
Instructions
  1. Kok pølser som anvist på pakken og servér i lomper sammen med finhakket eple, salsa og sennep.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9803

Pølsene trenger smakfullt tilbehør så supplér gjerne med litt forskjellig. Her har jeg valgt:

♦ spinat
♦ fetaost
♦ eple
♦ philadelphiaost (smurt på lompene)
♦ salsa
♦ ketchup og sennep

De er mindre enn vanlige, så er du veldig sulten kan du gå for den doble, maskuline versjonen;

IMG_9797

Velg gjerne lomper fremfor brød, og ikke glem litt farger ved siden av – så har du plutselig en sunnere, vegetarisk pølsetallerken. I disse soyapølsene er det nemlig nesten dobbelt så høyt proteininnhold enn vanlige.

Her skinner sola – håper det er godt grillvær der du er og!

3 kommentarer til “Soyapølse i lompe

  1. Maria U

    Disse grillet jeg på 17. mai 🙂 Synes det er de beste av ferdige vegtarpølser. Men har hørt en del negativt om Hälsans Kök, så prøver å kjøpe mest mulig fra andre merker.

  2. Kristine

    @HH: Bruker helt vanlig sennep, er jo ikke så mye det blir 🙂

    @Maria U: De var absolutt gode på smak! Jeg har ikke hørt noe negativt om dem, men spiser det uansett så sjeldent så jeg tenker at det er greit de få gangene jeg gjør det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *