Gratinert portobello med soyafarse

/annonse Hälsans Kök

Hei og god kjøttfri mandag!

Mange av dere er allerede godt kjent med soyaprodukter, men det er ikke jeg – og det er derfor ekstra spennende for meg å lage noe med det.

Første oppskrift ut er laget med soyafarse fra Hälsans Kök.

Gratinert portobello med chili og mozzarella

IMG_0247

Gratinert portobello med soyafarse
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 portobellosopp
  2. 300 g soyafarse
  3. 3 ss philadelphiaost
  4. 1/2 chili
  5. en neve spinat
  6. 125 g fersk mozzarellaost (eller fetaost)
  7. krydder: paprikapulver, hvitløk, oregano, spisskummen og salt
Instructions
  1. Grav ut innmaten av portobellosoppen og gi det en rask oppvarming i en panne sammen med soyafarsen og krydder. Bland det deretter sammen med philadelphiaost, grovhakket spinat og finhakket chili i en bolle. Fyll portobellosoppene med blandingen og topp med mozzarellaost.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_0248

Disse er perfekte på grillen og fikk godgjøre seg her til alt var gjennomvarmt og osten smeltet.
Du kan også hive de inn i ovnen på 200 grader i ca 15 min.

Produkter fra Hälsans Kök får du for øvrig kjøpt på de aller fleste matbutikker i fryst tilstand.

Håper det smaker! 😀

3 kommentarer til “Gratinert portobello med soyafarse

  1. Aina

    Et lite tips angående soyafarse: soyafarsen man får kjøpt i frysedisken er latterlig dyr. Det er mye, mye billigere å kjøpe TVP i vanlig, tørket form. Det kan man kjøpe både på iherb og i de fleste internasjonale matbutikker (såkalte innvandrersjapper, om du vil). Det er bare å tilsette kokende vann, ønsket krydder, gjerne litt soyasaus eller liquid smoke, og la det svelle ti minutters tid. Om man skal bruke farsen i gryter eller sauser kan man ha tvp’en rett i sausen uten å la den svelle først.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *