Bacon & bringebær

Hei!

Det er på tide med en fiskemiddag her igjen;

Baconsurret torsk med pesto og svart quinoa

IMG_9701

Bacon & bringebær
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g torsk
  2. 6-8 baconskiver
  3. 2 ss pesto
  4. en kopp svart quinoa
  5. 1/3 paprika
  6. 1 brokkoli
Instructions
  1. ♥ Smør pesto over torskestykkene og surr de i bacon. Legg i en ildfast form og bak i ovnen (gjerne grillfunksjonen mot slutten for ekstra sprøtt bacon) på 200 grader i 15 min.
  2. ♥ Kok quinoa som anvist på pakken i 20 min.
  3. ♥ Kok brokkoli i 2-3 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9698

Håper det smaker!

Dagens mellommåltid;

IMG_9938

♥ Mager kesam med bringebær og sukrin
Peanut Butter Cups

IMG_9936

Ellers har jeg laget et forslag til en sunnere 17.mai kake, gleder meg til å dele med dere.

Ha en fortsatt fin torsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *