Torsk med asiatisk vri

Hei!

Her har dere dagens middagstips;

Torsk med vårløk, ingefær og eple

IMG_9707

Torsk med asiatisk vri
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g torsk
  2. 1 ss kokosolje
  3. 1 ss sitrongress(paste)
  4. 1 bunt vårløk
  5. 1 søtpaprika
  6. 1/2 eple
  7. 1 brokkoli
  8. en klype salt
  9. krydder: ingefær, hvitløk, koriander, stjerneanis, fennikel, paprika og sitron
Instructions
  1. ♥ Stek torsk i mindre stykker sammen med kokosolje, krydder og sitrongress.
  2. ♥ Tilsett hakket vårløk, søtpaprika og eple.
  3. ♥ Kok brokkoli i 3-4 minutter og mos med en stavmikser, smak til med salt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
En deilig kombinasjon av krydder som passer perfekt til fisk, jeg var nemlig så heldig å få denne krydderblandingen til bursdagen min;

IMG_9695

IMG_9706

Har du ikke sitrongress så skvis gjerne litt sitron over før servering.

IMG_9708

Håper det smaker!

Dagens treningsøkt;
Liggende sidehev
i supersett med:
Stående arnoldpress

Wood chopper
Utfall med kick i smithmaskin

Hip thrust
i supersett med:
Glutebridge

En slitsom økt som jeg kun kjørte 2 sett av hver øvelse.

IMG_0278

God kveld videre ♥

5 kommentarer til “Torsk med asiatisk vri

  1. Stine

    Nam:)) Tips for å få til en bra brokkolimos? Min blir
    Ofte så vassen 🙁 D blir ofte mosene mine generelt, haha 🙂

  2. TonjeMaa

    Du har så utrolig mange gode, inspirerende og spennende oppskrifter å komme med – elsker å følge deg på bloggen din og setter veldig pris på alt du deler med oss! 🙂

    Klem fra Tonje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *