God glutenfri morgen

/annonse

Hei!

Jeg vet at mye av grunnen til at bloggen og bøkene mine har blitt så populære er fordi folk ønsker å spise sunt og komme i bedre form, men det handler ikke bare om det. Det er også mange som sliter med sykdom og intoleranser, blant annet mot gluten, og derfor er det godt at de også får ulike alternativer.

Så – vet dere at Hatting har kommet med to glutenfrie nyheter?

Jeg har fått gleden av å inspisere, lage og smake på en av de;

IMG_0297

IMG_9410

Gi dem 10 minutter i ovnen så får de en sprø skorpe, og nyt med all slags pålegg du måtte ønske. Jeg satte frem noen favoritter; bringebærsyltetøy, leverpostei, majones og hardkokt egg.

IMG_9431

IMG_9428

Havrestykkene er saftige og smakfulle, og inneholder 35 % havre. De er også uten det aller meste, så her vil jeg tro at man dekker de fleste intoleranser og allergier.

IMG_0302

Fri for:
Gluten
Hvete
Laktose
Melk
Soya
Egg
Nøtter

IMG_9437

Er ikke disse magevennlige så vet ikke jeg 🙂

IMG_9414

IMG_9438

Du finner havrestykkene og rundstykkene i de aller fleste matbutikkene, i fryst tilstand.

God frokost sier jeg bare! ♥

[Alt-Text]

9 kommentarer til “God glutenfri morgen

  1. Lene

    Veldig fint at de kommer med slike alternativer 🙂 bare skjønner ikke hvorfor de må ha sukker i de :/

  2. Ellen

    De så gode ut! Men er litt rart å kalle de havrestykker når de bare inneholder 24% havre?

  3. Kristine

    @Ellen: Etter nøyere sjekk inneholder de 35 % (det er de vanlige som inneholder 24 %). Det er nok aller mest havre i dem, det hadde uansett blitt rart å kalle dem potetfiberstykker eller risstykker 😀

  4. Lena Ludvigsen

    Perfekt for meg som ikke tåler laktose eller en del nøtter 😀 Er forsåvidt (heldigvis) ikke så mange rundstykker som inneholder nøtter, men melkepulver er en plagsom greie (I) Skal definitvt teste disse (med favoritten ost, kalkunfilet og isbergsalatblader, leverpostei og rødbeter eller bananskiver -nammmm)
    Hvordan synes du de mettet kontra andre brødtyper? 😀

  5. Kristine

    @Ragnhild: Hvetemel vil alltid være en billig tørrvare, og da blir ting bakt med noe annet dyrere – det er synd ja :/

    @Lena Ludvigsen: Så bra! Jeg synes de mettet bra, nesten bedre enn vanlige 🙂

Det er stengt for kommentarer.