Dagens styrkeøkt og ostekake

/inneholder sponsorlinker

Da har «gamla» trent!

Image and video hosting by TinyPic

Slik ble dagens økt;

20 minutter oppvarming på mølla
Bulgarske utfall
Goblet squats
Rumenske markløft
Beinpress

Image and video hosting by TinyPic

Topp    //    Tights    //    Sko

En veldig lett økt med fokus på muskelkontakt. Tightsen er for øvrig helt uten sømmer og bred i midjen, superbehagelig å trene i.

Feirer dagen med et par slike!

IMG_0081

Det ble ekte kaker i familieselskap i går, så i dag kliner jeg til med sunnere ostekake.

IMG_0084

Veldig enkelt å lage selv;

Dagens styrkeøkt og ostekake
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 200 g philadelphiaost
  2. 100 g kesam/kvarg/yoghurt
  3. 4 dråper stevia
  4. 4 ss sukrinmelis
  5. 4 gelatinplater
  6. 1 dl vann
Instructions
  1. Legg 4 gelatinplater til bløt i kaldt vann. Pisk sammen philadelphiaost, kesam og søtning.
  2. Ta gelatinplatene over i en kjele, smelt de helt i litt vann, skru av platen og avkjøl/vent litt og hell over i osteblandingen mens du pisker. Hell ostekremen lagvis med havrecrunch i to glass og sett kjølig.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_0083

Havrecrunchen lager du enkelt av;
80 g havregryn
2-3 ss kokosmasse
2 ss Sukrin gold
en klype salt

Tørrstek i en panne og ha i midten og over ostekremen.

IMG_0079

7 kommentarer til “Dagens styrkeøkt og ostekake

  1. Heidi

    Hei.
    Har kjøpt to av bøkene dine, men sliter veldig med å lage maten din!
    Har lagd vaflene dine, karamellkaken og muffins – alt gikk i søpla. Nå er oppskriftene dine ganske «simple», så er jo ikke vanskelig å følge de. Alle gangene har baksten blitt «gummi» aktig og smakt vondt, rett og slett.
    Skal det virkelig bli sånn, eller gjør jeg noe alvorlig feil – alle gangene?

  2. Kristine

    @Heidi: Om det blir gummiaktig, så høres det ut som om du bruker for mye fiberhusk/xanthan gum.. Prøv å droppe det og bruk heller litt mer tørrvare! 🙂

    @Kristin: Lettkokte 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *