Hei dere!
Jeg har laget mange retter med panert kylling og fisk gjennom årene, mandelmel og sesammel er genialt å bruke til dette – her har dere en versjon med parmesanost i tillegg.
Parmesan kyllingnuggets
Sunne kyllingnuggets
2015-08-08 18:15:47
Serves 2
Ingredients
- 4 kyllingfileter
- 1 egg
- 5-6 ss finrevet parmesanost
- 3 ss mandelmel
- salt og pepper
- olje(spray)
- 120 g ris
- Dressing:
- 4 ss mager kesam
- 1 ss tomatpuré
- en klype salt og pepper
- en klype hvitløkskrydder
- en skvis lime
- Salat: Tomat, agurk, paprika og løk
Instructions
- ♦ Skjær kyllingfiletene i to eller tre biter (eller enda mindre til barna), vend først i egg, deretter i en blanding av finrevet parmesanost og mandelmel. Stek i en smurt panne, krydre med litt salt og pepper. Stek på begge sider på middels varme til gjennomstekt.
- ♦ Dressing lager du enkelt av å røre sammen mager kesam, tomatpuré, krydder og litt limesaft.
- ♦ Serveres med ris og salat.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Håper det smaker!
Ellers skal jeg ikke syte eller fortelle så mye om omgangssyken, det passer seg dårlig på en matblogg, jeg ser den. Jeg er heldigvis på bedringens vei, men det sitter vel i kroppen et par dager til tenker jeg.
Nå skal vi på 50-talls bursdagsparty!
Håper dere får en fin søndag!
Hei, jeg har kjøpt easy bake og lurer på om dette kan brukes i smoothie? Har du forslag til oppskrift?
Seppå de da! Nydelige er dere! Kos dere i party☺️
@Silje: Hei! Easybake er et bakeprotein, altså nøytralt melkepulver som passer godt i bakst. Det vil ikke gi noe smak til smoothien, men som proteintilskudd funker det sikkert. Jeg ville ha prøvd meg frem litt med f.eks mango, surin gold, kesam og proteinpulver – som sagt vanskelig å gi noe oppskrift da jeg aldri har testet easybake i smoothie 😀
@G: Takk for det ♥ 😀
Heisann! Må bare si du har en kjempe inspirerende blogg! Men jeg lurer også på en ting. Jeg ser du bruker mye mandelmel. Er det noe man kan bytte ut det med grunnet kraftig allergi? Havremel?
Susanne 🙂
@Susanne B: Hei! Tusen takk!
Ja, både havremel og kokosmel er fine alternativer 😀