Sunne kyllingnuggets

Hei dere!

Jeg har laget mange retter med panert kylling og fisk gjennom årene, mandelmel og sesammel er genialt å bruke til dette – her har dere en versjon med parmesanost i tillegg.

Parmesan kyllingnuggets

IMG_0304

 

Sunne kyllingnuggets
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 kyllingfileter
  2. 1 egg
  3. 5-6 ss finrevet parmesanost
  4. 3 ss mandelmel
  5. salt og pepper
  6. olje(spray)
  7. 120 g ris
  8. Dressing:
  9. 4 ss mager kesam
  10. 1 ss tomatpuré
  11. en klype salt og pepper
  12. en klype hvitløkskrydder
  13. en skvis lime
  14. Salat: Tomat, agurk, paprika og løk
Instructions
  1. ♦ Skjær kyllingfiletene i to eller tre biter (eller enda mindre til barna), vend først i egg, deretter i en blanding av finrevet parmesanost og mandelmel. Stek i en smurt panne, krydre med litt salt og pepper. Stek på begge sider på middels varme til gjennomstekt.
  2. ♦ Dressing lager du enkelt av å røre sammen mager kesam, tomatpuré, krydder og litt limesaft.
  3. ♦ Serveres med ris og salat.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_0302

 

IMG_0303

Håper det smaker!

Ellers skal jeg ikke syte eller fortelle så mye om omgangssyken, det passer seg dårlig på en matblogg, jeg ser den. Jeg er heldigvis på bedringens vei, men det sitter vel i kroppen et par dager til tenker jeg.

Nå skal vi på 50-talls bursdagsparty!

FullSizeRender (7)-side

Håper dere får en fin søndag!

5 kommentarer til “Sunne kyllingnuggets

  1. Silje

    Hei, jeg har kjøpt easy bake og lurer på om dette kan brukes i smoothie? Har du forslag til oppskrift?

  2. Kristine

    @Silje: Hei! Easybake er et bakeprotein, altså nøytralt melkepulver som passer godt i bakst. Det vil ikke gi noe smak til smoothien, men som proteintilskudd funker det sikkert. Jeg ville ha prøvd meg frem litt med f.eks mango, surin gold, kesam og proteinpulver – som sagt vanskelig å gi noe oppskrift da jeg aldri har testet easybake i smoothie 😀

    @G: Takk for det ♥ 😀

  3. Susanne B

    Heisann! Må bare si du har en kjempe inspirerende blogg! Men jeg lurer også på en ting. Jeg ser du bruker mye mandelmel. Er det noe man kan bytte ut det med grunnet kraftig allergi? Havremel?

    Susanne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *