Banokado-pai

Favoritten til lille M har lenge vært en blanding av avokado og banan, men i går var det plutselig ikke godt. Munnen hans lagde en liten grimase og ut kom små brekningslyder – jeg må le når det skjer altså. Jeg tror faktisk han smaker forskjell på økologisk og ikke, for jeg kan ikke skjønne hvorfor det plutselig skulle bli æsj – men, nå er ikke akkurat disse små miniene så veldig lette å forstå seg på.

IMG_8426

IMG_8435

Hva skulle jeg gjøre med denne herlige grønne miksen?

Ta-da!

IMG_9450

Mini-mat blir til en smakfull pai!

Banokado-pai

IMG_9448

Banokado-pai
Stk : 1
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. Banokadofyll:
  2. 1 liten avokado (eller 1/2 stor)
  3. 1 moden banan
  4. 2-3 dråper stevia vanilje
  5. 1 ts sitronsaft
  6. Paibunn:
  7. 40 g mandelmel (eller finmal mandler selv)
  8. 2 ts sukrin gold
  9. 1 ss vitafiber (eller yaconsiurp, agave, honning)
  10. 1-2 ss vann
Fremgangsmåte
  1. Bland mandelmel, sirup, sukrin gold og litt vann til du får en knadeig-konsistens. Ha plastfolie i en bolle og klem/form mandelblandingen utover og litt opp i kantene.
  2. Mos avokado og banan sammen, tilsett et par dråper stevia og sitronsaft. Ha over paibunnen og sett den i fryseren en times tid.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9460

 

IMG_9444

Paibunnen blir seig og fast, mens fyllet blir halvveis fryst som en iskrem – utrolig godt!

IMG_9457

IMG_9451

IMG_9459

Håper det smaker, og god onsdag!

7 tanker om “Banokado-pai

  1. avatarAstrid

    Ang de questbarene du laget for en stund siden.. Så på en side at vitafibersirupen skulle varmes opp før den ble tilsatt.. Gjorde du det? Og vet du evt hvorfor? Har funka fint å brukt den kald også.. 😕

  2. avatarMichelle

    Banokado pai ja, likte navnet 😆 kombinasjonen høres faktisk bra ut! kanskje jeg bør prøvde det selv, hehe! God helg Kristine, håper du og dine får en fantastisk fredag <3

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Charlotte: 😀

    @Linda: Det må du gjøre 😀

    @Astrid: Jeg har prøvd begge deler, men synes resultatet blir det samme så jeg bare blander det inn kaldt 🙂

    @Michelle: 😆 Akkurat ferdig med tidenes omgangssyke, så nå håper jeg at formen kommer seg. God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *