Dilla på lilla

Inneholder sponsorlinker

Hei!

Her er dagens treningsøkt;

Stående sidehev
i supersett med:
Liggende sidehev

Rumenske markløft
Beinpress
Nedtrekk
Glute ham raise
Kabelbøy

I dagens treningsoutfit;
IMG_0281-side

Singlet     //     Tights

Begge deler er fra Craft som dere ser. Toppen er veldig loose-fit, jeg har str M men skulle nok ha hatt S. Kompresjonstightsen har blitt en favoritt, jeg har den i både lilla og rosa.

Og en nyhet fra Better Bodies som også har detaljer i lilla;

IMG_0291-side

Hettegenser her

Ellers verker det litt i mammahjertet om dagen, lille mini har feber 🙁 Vet ikke helt hva det er, det kan være alt ifra ører eller hals til tannebisser – har ikke sett noe til de små hvite, skarpe toppene, men de er vel rett rundt hjørnet.

IMG_0264

Fortsatt god søndag!

4 kommentarer til “Dilla på lilla

 1. Merete

  Ååå, stakkar lille. Min lille hadde feber for første gang før påske. Etter det var det noen dager med lite søvn da lille tydeligvis var utilpass. Plutselig sov hun rolig igjen, og da jeg sjekket hadde hun fått en skarp liten tann:-) Er visst vanlig at de får tenner etter sykdom da feber gjør gommene mykere å trenge gjennom(har jeg hørt). Nå er hun tilbake til å være verdens blideste baby igjen!

 2. Kristine

  @Merete: Jaa ♥ Han er tydelig utilpass og har vært det lenge (heldigvis ikke med feber da), så jeg håper de dukker opp snart 🙂 Så bra at din lille er blid igjen – alltid så vondt når de ikke har det bra.

 3. Christina

  Så fresh og flott en mamma lille M har 🙂
  Masse god bedring 🙂 ( min lille C hadde atopisk eksem i siste uke, uten vi viste det, trodde det var hormon utslett 🙁 – fikk den dårlige samvittighet da vi var ved legen pga han grått og grått og ikke fikk sove og vi ville ha sjekke de knopper til min lite gutt på 10 uke)
  Ha en fin dag.

 4. Kristine

  @Christina: Så hyggelig av deg, takk!
  Man dør litt innvendig når de er syke 🙁 Dere dro i hvert fall til legen, det er bra. Nå er heldigvis min mini bedre, feberen har gitt seg.
  Ha en fin dag du og!

Det er stengt for kommentarer.