A trip down bodyfitness memory lane

Jeg så at det var Oslo Grand Prix (kroppsbygger- og fitnesskonkurranse) i dag, og selv om min siste konkurranse var NM, så var mine første konkurranser om våren – nemlig Sandefjord Open og OGP i 2008.

Dette er et par klipp fra den siste opptreden – altså NM 2012.

T-walk:

Finale og prisutdeling:

(Her må dere spole til 4,45 – mine ord er altså WTF på godt norsk).

Jeg er mer nervøs når jeg skal være meg selv, som for eksempel på tv eller foredrag, enn jeg er i bitteliten bikini på en scene – go figure. Det er nok fordi jeg da er mitt alterego fitnessbarbie.

Muskelsporten er sær, jeg vet det, men det er fine minner og erfaringer jeg tar med meg. Det er noe jeg har oppnådd uten hjelp fra noe eller noen, og ikke minst så var det starten på bloggeventyret mitt.

Fortsatt god helg!

11 kommentarer til “A trip down bodyfitness memory lane

 1. Isabel

  Ser vanvittig bra ut 🙂 synd sporten er så dyr, hvis man ikke har bikini/sko osv. Har vurdert mange ganger å gå til det steget selv, men mye har holdt meg igjen. Som at jeg konkurrerer mot folk som har jukset(veksthormoner osv). Men likevel så har jeg lyst, men er liksom så mye man må igjennom for å komme i konkurranse form også. Diett, poseringer. Dette vet nok du alt om 😯 😀

 2. Karianne

  Noe inni meg sier at du kommer til å kjøre på en aller siste gang 🙂 🙂 håper det <3

 3. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Takk for det, artig å mimre litt 😀

  @Isabel: Det er ikke enkelt og det er nok ikke for alle nei, men man kan heldigvis trene og spise bra uten konkurranse i sikte og 😉

  @Hanne: Takk for det! 😀

  @Karianne: Aldri si aldri, men jeg er ganske sikker på at det ikke blir noe mer – sporten er blitt så «vanlig» føler jeg, og da er det ikke like spennende 😎

 4. Hanne

  Å herregud, Kristine, her sitter jeg og griner over laptopen. HVER gang jeg ser klippet fra prisutdelingen sitter jeg med hjertebank og flirer helt rundt, samtidig som tårene renner. Det er så utrolig gøy å følge med på reaksjonen din hver gang et navn ropes opp, og det ikke er deg, og jeg blir altså så rørt.. Forstå det den som kan 😆 😳

  Så koselig å starte dagen med mimring, og en real dose med motivasjon og inspirasjon. Både i sceneform og «helårsform» minner du meg alltid på de gode verdiene du står for, og det gjør meg så glad!
  – nå må jeg inn og se på bildene fra helgens konkurranse tror jeg 🙂

 5. Kristine

  @Hanne: Er det sært at jeg blir rørt av å se det selv? Hehe, så god du er ♥
  Jeg må si at jeg trives så mye mer med helårsformen/mammakroppen nå, men det er fortsatt gøy å se. Håper sola skinner i Drammen også! Nå blir det ei lita treningsøkt 😀

 6. Pantora

  Så flott du så ut, ikke (bare) utseendemessig, men den holdningen og selvtilliten du viste! Tøffa! Og i klipp to, det var voldsomt mye neiing, kanskje er det vanlig, men jeg lurer da på om mennene også skal neie like pent? Og for en genuin og nydelig reaksjon på deg da du skjønte at du vant, haha, du er så søt! ♥

 7. Kristine

  @Pantora: Tusen takk! Nei, det er bare jentene som neier 😀
  Jeg var så sikker på at jeg skulle få 4.plass, deretter 3. og 2. 😆

 8. Anniken

  Så morsomt å se dette, jeg fikk ikke sett prisutdelingen, for jeg stod bak scenen. Reaksjonen din er bare kostelig 🙂 At du ikke skjønte at du toppet den klassen da! 🙂 🙂 🙂
  Jeg fikk hilst på deg backstage like før finalen, og det var koselig å treffe deg «live». Måtte le nå av din beskrivelse av ditt alter ego Fitnessbarbie, for sånn har jeg det også. Introvert som få til daglig, og rett og slett sjenert i mange settinger, men ute på scenen i den bittelille bikinien: «der kommer ei anna tøtta frem», som mannen min pleier å si 😉 Ekshibisjonist in disguise… :mrgreen:
  Det er gøy på scenen ja, men jeg deler også din oppfatning om at sporten har blitt så vanlig.
  Hjelpes, jeg synes rett og slett synd på dommerne i helga, som dømte bikiniklassene… Og ikke minst på alle de jentene som tross alt har kjempet hardt og brukt masse penger på forberedelsene, og som ikke kommer forbi elimineringsrunden. Jeg syns klubbene/coachene slipper alt for mange på scenen som ikke burde vært der – fordi de ikke har muskel- og treningsgrunnlaget som skal til. At folk sendes «for tidlig» på scenen kan også friste dem til å ta i bruk usunne midler for å komme i formen som trengs, og det er heller ikke bra. Ikke et populært syn å hevde i miljøet, men jeg står nå for det.

 9. Kristine

  @Anniken: Nei, jeg var ikke sikker på den gitt 😆 Men veeldig glad da! *veive bort tårer*
  Ekshibisjonist in disguise ja. Jeg liker jo ikke å gå på stranda engang, men scenen? Klart det! :mrgreen:
  Ja, nei.. det er liksom ikke det samme nå lengre. Jeg synes det er gøy å gå litt utenom det vanlige, så når det blir vanlig holder jeg meg litt unna 😎
  Jeg var en av de første som begynte å skråle om antidoping innen sporten, så jeg deler ditt syn der.

Det er stengt for kommentarer.